• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 3kpl jäljellä

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red, huippu lämmin takki irtovuorella, puaninen/ruutukuvio, iso huppu, useita taskuja

Huipputakki talveen vain OUTLET osiostamme, vain koko XXL jäljellä!

225,00 € 150,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red, huippu lämmin takki irtovuorella, punainen/ruutukuvio, iso huppu, useita taskuja

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red

Näppärä irtovuorellinen villakangastakki, joka on tarvittaessa lämmin talvitakki ja leudommilla keleillä kevyt ulkotakki. Vuori kinnitetään nappi-reikä-menetelmällä. Huppu on iso ja lämmin. Takki suljetaan vetoketjulla, lisäksi kauluksen saa kiinni todella ylös kaulan suojaksi.

Materiaali

80% villaa ja 20% nylonia. Peskää vuori ja takki erikseen max 30 -asteessa, samanväristen mukana, ylösalaisin käännettynä. Ei valkaisua, liotusta ja linkoaminen maltillisesti, erittäin maltillisesti.

Muuta

Taskuja löytyy vyötäröltä edestä kaksi ja sivuilta kaksi. J38 woolcheckin etutaskut suljetaan yläpuolelta napitettavilla läpillä, sivutaskut ovat avonaiset. Lisäksi rintataskuja on kaksi, ja ne saa kiinni napein. Sekä irtovuoressa, että takin sisävuoressa on povitasku. Dunderdon J38 woolcheck takkia on saatavana myös mustaharmaana versiona tai sitten kahtena yksivärisenä mallina: musta ja steel (harmaa). Kaiken huipuksi naisille oma Dunderdon j38 naisten takki vihreänä. Katso ajantasalla olevat tuotetiedot ja saldot kunkin omalta tuotekortilta. Suosittelemme käyttämään Dunderdon J38 takkiin Hey:n tekstiilikyllästesuihketta, joka parantaa takkien vettähylkivyyttä.

Koot

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakissa on istuvat koot, elikä takki ei ole mitenkään superväljä. Jos irroitat vuoren takin koko kasvaa melkein yhden koon. Ota tämä huomioon kokoa valittaessa.

-Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki, punainen (saatavana myös harmaana!)
-Valmistettu 80% villasta 20% nylonista
-Irtovuori
-Hyvin taskuja
-Iso huppu
-Todella tyylikäs ja monipuolinen ulkotakki!

Saatat myös pitää...