facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
22 %
Säästä 47,00 €
ALENNUKSESSA
22 %
Säästä 47,00 €
ALENNUKSESSA
22 %
Säästä 47,00 €
ALENNUKSESSA
22 %
Säästä 47,00 €
ALENNUKSESSA
22 %
Jopa 47,00 €

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red

215,00  168,00 

0 out of 5

Huipputakki talveen vain OUTLET osiostamme! Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red, huippu lämmin takki irtovuorella, puaninen/ruutukuvio, iso huppu, useita taskuja

Poista

Kuvaus

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red, huippu lämmin takki irtovuorella, punainen/ruutukuvio, iso huppu, useita taskuja

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red

Näppärä irtovuorellinen villakangastakki, joka on tarvittaessa lämmin talvitakki ja leudommilla keleillä kevyt ulkotakki. Vuori kinnitetään nappi-reikä-menetelmällä. Huppu on iso ja lämmin. Takki suljetaan vetoketjulla, lisäksi kauluksen saa kiinni todella ylös kaulan suojaksi.

Materiaali

80% villaa ja 20% nylonia. Peskää vuori ja takki erikseen max 30 -asteessa, samanväristen mukana, ylösalaisin käännettynä. Ei valkaisua, liotusta ja linkoaminen maltillisesti, erittäin maltillisesti.

Muuta

Taskuja löytyy vyötäröltä edestä kaksi ja sivuilta kaksi. J38 woolcheckin etutaskut suljetaan yläpuolelta napitettavilla läpillä, sivutaskut ovat avonaiset. Lisäksi rintataskuja on kaksi, ja ne saa kiinni napein. Sekä irtovuoressa, että takin sisävuoressa on povitasku. Dunderdon J38 woolcheck takkia on saatavana myös mustaharmaana versiona tai sitten kahtena yksivärisenä mallina: musta ja steel (harmaa). Kaiken huipuksi naisille oma Dunderdon j38 naisten takki vihreänä. Katso ajantasalla olevat tuotetiedot ja saldot kunkin omalta tuotekortilta. Suosittelemme käyttämään Dunderdon J38 takkiin Hey:n tekstiilikyllästesuihketta, joka parantaa takkien vettähylkivyyttä.

Koot

Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red takissa on istuvat koot, elikä takki ei ole mitenkään superväljä. Jos irroitat vuoren takin koko kasvaa melkein yhden koon. Ota tämä huomioon kokoa valittaessa.

-Dunderdon J38 Woolcheck Talvitakki Red, punainen (saatavana myös harmaana!)
-Valmistettu 80% villasta 20% nylonista
-Irtovuori
-Hyvin taskuja
-Iso huppu
-Todella tyylikäs ja monipuolinen ulkotakki!

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä