• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Dunderdon J39 Cordura Pilottitakki Musta

Dunderdon J39 Pilottitakki Musta, lyhythelmainen pilottimallinen työtakkimalli, resorit hihoissa ja helmassa, klassinen ja yksinkertainen leikkaus, taittokauluksinen, tilavat etutaskut, erinomainen kevät- ja syystakki, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Viimeinen erä Dunderdonin työmalliston kestävää pilottitakkia!

156,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J39 Cordura Pilottitakki Musta, lyhythelmainen pilottimallinen työtakkimalli, resorit hihoissa ja helmassa, klassinen ja yksinkertainen leikkaus, taittokauluksinen, tilavat etutaskut, erinomainen kevät- ja syystakki, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J39 Cordura Pilottitakki Musta

Ruotsalaisen työvaatejätti Dunderdonin J39 on mahtava valinta kevyttä työtakkia etsivälle ja samalla oiva rotsi kevään/syksyn välikeleihin. Se on malliltaan resorihelmainen  sekä vyötäröpituinen ja aavistuksen väljä, etenkin hihoista ja rintakehästä. Tässä rotsissa ei ole mitään ylimääräistä, joten se soveltuu mainiosti yksinkertaista ja tyylikästä takkia etsiville.

Materiaali

Takin ulkokangas on valmistettu kestävästä Cordura-kankaasta, jota käytetään sekä kovaan kulutukseen joutuvissa työhousuissa ja varustetaskuissa että taktisissa lainvalvontakalustossa ja sotilasvarusteissa. Sisällä on kevyt kangasvuori, joka on valmistettu 100% nylonista. Sisävuoresta huolimatta takki on sopiva kevät- ja kesäkäyttöön. Jos takki kaipaa pesua, niin suosittelemme kuivapesun ohella ainoastaan käsinpesua. Muutoin kannattaa tuuletella ja pyyhkiä pintaliat märällä rätillä. Dunderdonin työmalliston vaatteet kestävät aavistuksen sadetta ja likakin irtoaa ainakin yleisimpien töhryjen osalta nopsalla hinkkauksella.

Muuta

Takissa on kaksi avonaista alataskua ja sisällä kätevä piilotasku. Etupuoli suljetaan metallivetoketjulla. Vyötäröllä ja hihansuissa on leveät vahvikkeet. Hihansuita voi myös kiristää napituksen avulla.

Koot

Takissa on rento työtakin mitoitus, eli L-koko käy noin 178 cm pituiselle ihmiselle. Takin pituus vaihtelee toki koon mukaan aina aavistuksen. Tarvitsetko värikkäämpää takkia tai haluatko tutustua alkuperäisen valmistajan valikoimaan? Täältä löydät valtaisan valikoimamme alkuperäisiä amerikkalaisia Alpha Industriesin pilottitakkeja!

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Joskus koot myydään loppuun, mutta se ei estä sinua saamasta kyseistä tuotetta. Jos haluamasi takin koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi täydennyksen saapuessa varastoomme/myymäläämme. Kun teet tilauksen nopeasti viestin saatuasi, niin varmasti saat haluamasi takin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
Klassinen pilottitakkimalli
– Taittokaulus
– Musta
– Resorit helmassa ja hihoissa
– Kevät-/syystakki
– Laadukas ja kestävä kangas

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus