• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon J41 Takki

Dunderdon J41 Takki, kevät/kesä, vahakangas, tämän takin valmistus on lopetettu – siksi OUTLET hinta!

179,00 € 134,25 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J41 Takki, kevät/kesä, vahakangas, takki myydään alehinnalla, sillä tämän takin valmistus on lopetettu!

Dunderdon J41 Takki

Dunderdon J41 Takki on kuin bdu-takki ja pikkutakki yhdistettynä. Takin leikkaus ja materiaali ovat huippuluokkaa ja takissa on reilusti taskuja. Jos tyyliisi kuuluu edustavuus ja tyylikkyys ja haluat kevyttä rotsia keväälle tai kesälle, niin tämä on oikea valinta.

Taskut

J41:ssä on yhteensä viisi taskua. Tähän kuuluu kaksi napeilla suljettavaa alataskua, kaksi napeilla suljettavaa rintataskua ja yksi povitasku. Povitasku sijaitsee takin vasemmalla puolella.

Materiaali

Takki on valmistettu 100% puuvillasta. Erikoisuus tässä kankaassa on se, että se on vahapinnoitettu. Se voi tuntua alkuun vähän hassulta jos ei ole vahakankaisia vaatteita ennen käyttänyt. Jos tykkäät myös kulutetuista vaatteista, niin riittävän pitkällä käytöllä kankaan pintaan muodostuu upeita kulumia vahan ansiosta.

Muuta

Takki suljetaan yhteensä neljällä napilla. Hihansuissa on levennysmahdollisuus. Takana, helmassa, on pieni halkio, joten takki istuu huomattavasti paremmin kuin takit joissa kyseistä ominaisuutta ei ole. Vasemman alataskun syrjässä on pieni dunderdon-kangasmerkki. Takki on malliltaan slim-fit.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Dunderdon J41 Takki
– Slim fit
– Reilusti taskuja
– Vahakangas
– Puuvillaa

Saatat myös pitää...