• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon J56 Vantage Takki

Dunderdon J56 Vantage takki, musta, cordurapuuvillakangasta, työmalliston takki, kestävä kuin mikä!

Huippukevyt takki jossa on vantage corduraa, tekee takista takista todella kestävän! Pieni erä saatavana, sitten loppuunmyyty!

220,00 € – 298,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J56 Vantage Takki, musta, cordurapuuvillakangasta, työmalliston takki, kestävä, useita taskuja, joista osa vetoketjulla suljettavia

Dunderdon J56 Vantage Takki

Työmallistonsa jäsenenä Dunderdonin J56 Vantage takki täyttää kovan käytön vaatimukset. Saumat on tikattu vimosen päälle, taskut ovat paksua cordurakangastaa ja tilavia, pinta on pomminkestävää corduraa, joka ei siis repeä tai hankaannu rikki normaalin puuvillakankaan tavoin, perustekokuiduista puhumattakaan. Kestävän paketin kruunaavat todella vankat vetoketjut, joita saa repiä ja riuhtoa urakalla. Sekä etovetoketjut että taskujen vetoketjut ovat mallia “lyö lekalla, ei muuten hajoa”. Dunderdon J56 Vantage takki on siis tiivistetysti musta, tyylikäs, kevyt ja kestävä.

Materiaali

Pintakuosi on 50-50 sekoituksena corduraa ja puuvillaa. Sisävuori nylonia. Corduranylonkangas on todella vahvasti kudottua, työkäyttöön suunniteltua kangasta, jonka vetolujuus ylittää perinteiset vain puuvillaan ja muihin tekokuituihin nojaavien kankaiden vahvuuden moninkertaisesti.

Muuta

Takissa 9 taskua, mukaanlukien vetoketjulliset rintataskut – joiden päällä napitettavat lisätaskut -, isot tilavat vetoketjulliset etutaskut – joiden alla avonaiset etutaskut – ja avonaisia povareita kaksin kappalein. Oikean rintataskun päällä on napitettava nylonsolki, joten esimerkiksi radiopuhelintaskun saa siihen kiinni kätevästi. Vasemmassa rintataskussa on komposiittilenkki, johon ripustat avaimia tai avainkortin kätevästi. Katso myös Dunderdon P11 Vantage Työhousut tästä!

Myymälästämme löydät Suomen suurimman valikoiman Dunderdon vaatteita ja varusteita.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Valmistettu Latviassa
– Työmalliston takki
– Musta
– Kevyt
– Cordurakuori
– Valtavasti taskuja
– Vahvat vetoketjut

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus