• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon LJ69 Naisten Duffelitakki Beige

Dunderdon LJ69 Naisten Duffelitakki Beige, duffelimainen villakangastakki, pohjoismaalaista laatutyötä, beige/vaaleanruskea, puolipitkä, irroitettava huppu, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Naisten erikoismallistoa, tätä takki mallia saa vain meiltä Salaisesta Agentista!

Poistossa loput koot vain verkkokaupastamme !! Vain M-koko jäljellä

 

347,00 € 180,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon LJ69 Naisten Duffelitakki Beige, villakangastakki, beige/vaaleanruskea, puolipitkä, irroitettava huppu, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon LJ69 Naisten Duffelitakki Beige

Upea villakangastakki joka tuntuu kevyeltä kantaa. Takissa on vetoketju ja koristenappikiinnitys. Sisäpuolen ruudullinen kangas tuntuu miellyttävältä päällä. Takin sivuissa on isot taskut, joissa on myös koristenappikiinnitys. Takin hihansuista löytyy lähinnä koristeellinen kiristysmahdollisuus napeilla.

Materiaali

Dunderdon LJ69 naisten duffeli:n pintakangas on 65% villaa ja 35% polyesteriä. Sisus 100% polyesteriä. Tätä dunderdon LJ69 naisten duffelia et voi pestä kotikoneessa, vaan suosittelemme suoraan pesulaa.  Voit tosin pakastaa sen, joten ainakin hajut saa helposti poistettua. Käsinpesu on mahdollinen erittäin haalealla vedellä ja kevyellä pesuaineella.

Muuta

LJ= Ladies Jacket. Tämän takin kaulus ei jätä pulaan pahimmassakaan viimassa. Kun nostat kauluksen ylös ja kiinnität nepparit, voit olla varma ettei kaulaa palele. Hupun saa myös napilla kiinni, joten ei haitaa jos pipokin jäi kiireessä kotiin. Kun ilma  yhtäkkiä sitten vaihtuukin lämpimämmäksi, voit irroittaa hupun ja kääntää kauluksen alas. Ihanan monipuolista!

Tutustu tästä naisten M65 housu mallistoomme!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Takki on puolipitkä
– Väri khaki
– Irroitettava huppu

Saatat myös pitää...