• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon P12 Washed Farkkutyöhousut

Dunderdon P12 Washed Farkkutyöhousut, vahvaa 14,5 unssin japanilaista farkkua, vahvasti pesty ja vaaleampi kangas, Cordurasta valmisteiset tarviketaskut saa irti, lisäsuojin laajennettavat polvivahvennukset Cordurasta, kiinnityspaikat jokaiselle työkalulle, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Vain yksi koko jäljellä 28″32″ nyt poistohintaan verkkokaupastamme!

100,00 € – 169,99 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P12 Washed Farkkutyöhousut, P12 Denim -erikoismalli, vahvaa 14,5 unssin japanilaista farkkua, pesty/vaaleampi farkkukangas, cordurasta valmistetut tarviketaskut saa irti, lisäsuojin laajennettavat polvivahvennukset, taskut ja kiinnityspaikat työkaluille, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P12 Washed Farkkutyöhousut

Dunderdonin työmallisto on jo legendaarikseski muodostunut käsite niin ammattilais- kuin maallikkorakentajien piireissä. Nyt seuraa todellinen tyylin, mukavuuden ja käytettävyyden yhteenliittymä, sillä P12 -työhousut ovat jokaisen paljon timpuroivan ihmiset unelmien täyttymys. Farkkumainen ulkonäkö(stonewashed), todella kestävät materiaalit, muokattavuus ja käyttömukavuus kohtaavat todella ainutlaatuisessa paketissa. Tämä kyseinen P12 versio on ennalta pesty ja siksi vähän vaaleampi kuin sisaruksensa. Mallistosta tosiaan löytyy vielä vain huuhdellut tummemmat housut ja sitten suoraan kokoamosta pussitetut kuluttamattomat versiot. Löydät koko Dunderdonin P12-mallistomme täältä!

Materiaali

100% puuvillaa, 14,5 unssin denimiä ja todella kestävää tavaraa. Polvitoppaukset ja lisätarviketaskut viiltojen- sekä puhkeamisenkestävää corduranylonia. Lisätarvikekoukut vyötäröllä kestävät 15 kilogramman painon ja ovat siten soveliaat isompienkin taakkojen roikottamiseen mukana.

Muuta

Housuista löytyy jumalaton määrä lisäominaisuuksia. Muutamia luetellakseni löytyy mm. irroitettavat lisätaskut (corduraa), on irroitettavat lisätarvikeripustimet/D-rinkulat, vetoketjulliset reisitaskut, joissa sisällä avonainen erillistasku, käsittämätön määrä lenkkejä, paikkoja kiinnityshakasille ja tietenkin normaalit etu-ja takataskut sekä pistotaskut pitkille työkaluille ynnä monen monituista pikkutaskua ja osiota erilaisille tykötarpeille. Housut suljetaan napein ja näissä on kaikesta huolimatta paikka kunnon työvyölle!

Polvitoppauksiin voi sujauttaa sisälle meillä myynnissä olevat Dunderdonin polvisuojukset antamaan lisäsuojaa kolhuilta. Lahkeensuut voi kiristää kuminauhoin. Nämä housut on kivipestyt, eli jokainen pari housuja on ainutlaatuinen vaate! Lisähuomiona voidaan melko varmasti sanoa, että näitä Marky Mark olisi käyttänyt kattoremppaa suorittaessaan.

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Joskus näin pääsee käymään, mutta ei hätää! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi työhousut!

Tutustu Suomen laajimpaan Dunderdon takkimallistoon tästä!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Osa maailman parasta työmallistoa
– Todella vahvaa denimiä eli jykevää farkkukangasta
– Vaalea farkkukangas
– Irroitettavat lisätarviketaskut ja lisätarvikekoukut
– Noin miljuuna koukkua ja lenkkiä tavaroille
– Iso määrä kestäviä taskuja
– Yksinkertaisesti maailman parhaat työhousut, 10+

Saatat myös pitää...