• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljellä

Dunderdon P14 Työhousut Cordura Canvas Musta

Dunderdon P14 Työhousut Cordura Canvas Musta, tyylikkäät ja vahvat reisitaskuhousut, työmallistoa, vanha kunnon kangasvaihtoehto – cordura-vahvistettu puuvilla, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Vanhaa kunnon Cordura Canvas -versiota löytyi vielä maahantuojan varastosta! Saatavana vain verkkokauppa valikoimastamme.

145,00 € 96,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P14 Työhousut Cordura Canvas Musta, tyylikkäät ja vahvat reisitaskuhousut, työmallistoa, vanha kunnon kangasvaihtoehto – cordura-vahvistettu puuvilla, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P14 Työhousut Cordura Canvas Musta

Dunderdonin P14 Työhousut ovat ennen kaikkea törkeän mukavat päällä, mutta myös valmistettu laadukkaasta materiaalista ja siten myös kestävät. Jos kankaan vaihtuminen puuvillapolyesteriin harmitti P14 II -mallissa aikanaan, niin nyt olisi herkkua tarjolla, sillä tämä malli on sitä vanhaa kunnon cordura-puuvillaa. Uusi materiaali on toki kevyempää, mutta tämä kestää ihan eri tavalla, eikä hiosta samalla tavalla.

Taskut

Housuissa on entistä enemmän taskuja eli aluksikin kaksi avointa etutaskua. Oikeanpuoleisessa etutaskussa on sisällä pikkutasku sytkäriä tai muita pikkutavaroita varten. Takataskuja löytyy 2 kappaletta ja nekin ovat avoimet. Reisissä on kunnolliset reisitaskut jotka suljetaan neppareilla. Molempien reisitaskujen päällä on kaksi avointa pikkutaskua. Oikeanpuolimmaisen reisitaskun sisällä on myös kaksi erillistä taskua, joihin saat mahtumaan kännykän (iPhonen sopivuus testattu) tai työkaluja.

Muuta

Dunderdon P14 housut musta sepalus suljetaan metallisella vetoketjulla. Vyötärönauha on tuplavahvistettu ja näin ollen erittäin jämäkkä. Vyölenkkeihin saat max. 55mm leveän vyön. Yhdessä vyölenkissä ja takataskussa on pienet Dunderdon-logot. Tämä housu malli soveltuu ulkonäkönsä johdosta moneen tarkoitukseen, malli on suosittu mm. vartijoilla ja ravintoloiden ovimiehillä tai jos tarvitset siistit edustushousut.

Koot

Dunderdon on siitä erikoinen housuvalmistaja, että heiltä löytyy vyötärökokoja väliltä 28 tuumaa – 42 tuumaa ja kaiken lisäksi lahjepituuksia on neljää eri pituutta eli 30″, 32″,34″ ja 36″, Näin ollen melkein kaikille vartalomalleille löytyy sopiva koko, olit sitten koripalloilija tai hobitti.

Tästä löydät sen siistin suoralahkeisen Dunderdonin klassisen työhousumallin eli P3:n!

– Valmistaja Dunderdon – Ruotsi
– Erinomainen työhousumalli
– Reisitaskut
– Väri musta
– Kestävää corduracanvasta
– Työmalliston uutuus 2010-luvulle
– Mukava leikkaus

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus