• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 6kpl jäljellä

Dunderdon P14 Työhousut Musta Long

Katso valikoimamme 34 ja 36  lahjepituudella täältä! Dunderdon P14 Housut Musta, reisitaskuhousut, työmallistoa, nyt uudella polyesterpuuvilla -kankaalla. Saatavana useita lahjepituuksia!

145,00 € 123,25 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P14 Työhousut Musta Long Lahjepituus, työmallistoa, nyt uudella polyesterpuuvilla -kankaalla, reisitaskuhousut tyylikkäällä kankaalla joka kestää kulutusta. Tältä tuotekortilta löydät 34 ja 36 tuumaiset lahjepituudet. 30 ja 32 lahjepituudet ovat omalla tuotekortilla.

Dunderdon P14 Työhousut Musta Long

Nämä housut on ennenkaikkea törkeän mukavat päällä, mutta myös valmistettu laadukkaasta materiaalista ja nyt siis II-versiona entistä messevämpänä. Aivan edeltäjiensä tasolle ei kankaan vaihtumisen takia mennä, mutta peruskäytössä housut kestää varmasti yhtä hyvin. Lisäksi uusi matsku on kevyempää ja miellyttävää ihan päivittäisessä käytössäkin.

Taskut

Housuissa on entistä enemmän taskuja eli aluksikin kaksi avointa etutaskua. Oikeanpuoleisessa etutaskussa on sisällä pikkutasku sytkäriä tai muita pikkutavaroita varten. Takataskuja löytyy 2 kappaletta ja nekin ovat avoimet. Reisissä on kunnolliset reisitaskut jotka suljetaan neppareilla. Molempien reisitaskujen päällä on kaksi avointa pikkutaskua. Oikeanpuolimmaisen reisitaskun sisällä on myös kaksi erillistä taskua, joihin saat mahtumaan kännykän (iPhonen sopivuus testattu) tai työkaluja.

Muuta

Dunderdon P14 housut musta sepalus suljetaan metallisella vetoketjulla. Vyötärönauha on tuplavahvistettu ja näin ollen erittäin jämäkkä. Vyölenkkeihin saat max. 55mm leveän vyön. Yhdessä vyölenkissä ja takataskussa on pienet Dunderdon-logot. Tämä housu malli soveltuu ulkonäkönsä johdosta moneen tarkoitukseen, malli on suosittu mm. vartijoilla ja ravintoloiden ovimiehillä tai jos tarvitset siistit edustushousut.

Koot

Dunderdon on siitä erikoinen housu valmistaja että heiltä löytyy vyötärö kokoja koosta 28 tuumaa – 42 tuumaa ja kaiken lisäksi lahjepituuksia on saatavana 4 eri pituutta: 30″, 32″,34″ ja 36″, jotenka melkein kaikille vartalomalleille löytyy sopiva koko.

Katso tästä myös Dunderdon klassikko housumalli P3

– Valmistaja Dunderdon – Ruotsi
– Väri musta
– Laadukasta puuvillapolyesterkangasta
– Reilusti taskuja
– Työmallistoa
– Mukava leikkaus

Saatat myös pitää...