• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Dunderdon P16 Tekniset Työhousut Musta

Dunderdon P17 Coolmax Työhousut Musta, uusi työhousumalli vuodelle 2017, viileä Coolmax-kangas, irtotaskut, irtotaskut, todella laadukas toteutus, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Kevyempi vaihtoehto kömpelöille paksummille työhousuille!

219,00 € 175,20 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P16 Tekniset Työhousut Musta, vm. 2016, todella laadukkaat työhousut, kevyempi corduranylon-materiaali, erittäin kestävät, irtotaskut, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P16 Tekniset Työhousut Musta

Dunderdon P16 Tekniset Työhousut Musta ovat ruotsalaiset työvaatejätin työmalliston uudistettu työhousumalli ja aiempia P7-mallistoon kuuluneita työhousuja kevyempi vaihtoehto. Siirtymä Panama-canvaksesta Corduraan oli jo iso loikka, mutta nyt nylonvahvistettu puuvilla on niin kevyttä että Agenttikaan ei olisi uskonut ilman omakohtaista kokemusta. Painoa P7:aan verraten on lähtenyt pois ainakin kolmasosa, eivätkä työhousut ole koskaan tuntuneet näin mukavilta yllä. Koska P16:t on alusta alkaen suunniteltu työkäyttöön, ne kestävät kun perusvaatetus antaa periksi. Siitä huolimatta ne soveltuvat nyt kevyemmän kuosinsa ansiosta entistä paremmin myös arkivaatteeksi, pieniin kesämökin korjausoperaatioihin tai vaikkapa puutarhahommiin. P16:ssa on suojakerrointa parantavat polvisuojapaikat, joihin voit sujauttaa standardi-kokoiset polvarit antamaan tukea ja suojaa kun konttailet tai joudut olemaan lumpioillasi pitkiä rupeamia kerrallaan. Täältä löydät Dunderdonin omat työmalliston housuihin suunnitellut polvisuojat.

Ominaisuudet

– 2 etutaskua

– 2 takataskua

– 1 normaali reisitasku

– 1 reisitasku, jonka päällä mm. kännykkätasku, kynätasku yms.

– Molemmilla puolilla vasarapidikkeet, useita monikäyttöisiä D-renkaita – kestävät 10kg painon/rengas.

Materiaali

Nämä housut ovat vahvistettua työkäyttöön soveltuvaa corduranylonia suhteessa 60% cordura – 40% nylonia.

Muuta

Housun vyölenkeistä roikkuu D-lenkit, jotka kestävät max. 10kg painon. Näissä pöksyissä on niin pirusti taskuja, että niihin voisi sijoittaa koko firman työkaluston. Vyöllä roikkuvat lisätaskut saa tarvittaessa irti. Taskut kiinnitetään tukevasti housujen vyötärölle D-rinkuloita käyttämällä. Polvissa on erikoisvahva tuplakangas, joka on erittäin hyvin hankausta kestävää paksua Corduraa. Irroitettavat lisätaskut ovat tuota samaista supervahvaa Cordura-nylonia.

Mikäli tarvitset kuitenkin kevyemmät reisitaskushortsit kesän tai lomamatkan temmellyksiin, löydät shortsivalikoimamme täältä!

Koot

Dunderdonin työhousuja on saatavana yleisimmissä vyötärömitoissa, vaikka valitettavasti ihan todella isojen herrasmiesten kokoja ei tästä mallista vielä ole saatavilla (syksy 2016 – tilanne on ehkä muuttunut! Kysy meiltä lisää agentti@salainenagentti.fi tai 010-6173701). Koot ovat normaalit , joten esim. 33″32″ koko – eli normaali farkkumitta / standardi ”M”-koko – menee pituudeltaan 178cm ja painoltaan 75-kiloiselle normaalivartaloiselle suomalaismiehelle.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Kyseessä on uusi vuoden 2016 työhousumalli
– Kevyempi versio P7-työhoususta
– Mustat
– Irroitettavat lisätaskut
– Polvisuojapaikat

Saatat myös pitää...