• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Dunderdon P17 Coolmax Työhousut Musta

Dunderdon P17 Coolmax Työhousut Musta, uusi työhousumalli vuodelle 2016, viileä Coolmax-kangas, irroitettavat lahkeet, todella laadukas toteutus, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Viileät ja modernit katkolahkeiset työhousut!

178,00 € 133,50 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P17 Coolmax Työhousut Musta, vm. 2016, todella laadukkaat työhousut, viileä Coolmax-materiaali, silti erittäin kestävät, irroitettavat lahkeet, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P17 Coolmax Työhousut Musta

Dunderdon P17 Coolmax Työhousut Musta ovat ruotsalaiset työvaatejätin työmalliston uudistettu työhousumalli, joka kantaa ajatusta ”ei aina tarvitse olla lippaat liejussa työmaallakaan” sillä materiaalina on käytetty kosteutta siirtävää ja todella hengittävää Coolmaxia. Nämä viileät reisitaskuousut on alusta alkaen suunniteltu työkäyttöön, mutta soveltuvat mainiosti myös arkivaatteeksi tai vaikkapa puutarhahommiin.

Ominaisuudet

– 2 etutaskua

– 2 takataskua

– 1 normaali reisitasku

– 1 reisitasku, jonka päällä mm. kännykkätasku, kynätasku yms.

– Molemmilla puolilla vasarapidikkeet, useita monikäyttöisiä D-renkaita – kestävät 10kg painon/rengas.

Materiaali

Nämä housut ovat vahvistettua työkäyttöön tehtyä polyesterkangasta Coolmax-ominaisuuksilla. Materiaalin suhteet ovat 29% Coolmax 71% polyester. Pesuvinkki: Muista laittaa irtolahkeet takaisin, jotta kovaa sävyeroa ei pääse muodostumaan!

Muuta

Housun vyölenkeistä roikkuu D-lenkit, jotka kestävät max. 10kg painon. Näissä pöksyissä on niin pirusti taskuja, että niihin voisi sijoittaa pätevän työkaluston. Näppäränä lisäominaisuutena myös lahkeet saa irroitettua vetoketjulla polven alta, joten housut toimivat tarvittaessa myös shortseina.

Mikäli tarvitset kuitenkin kevyemmät reisitaskushortsit kesän tai lomamatkan temmellyksiin, löydät shortsivalikoimamme täältä!

Koot

Dunderdonin työhousuja on saatavana yleisimmissä vyötärömitoissa, vaikka valitettavasti ihan todella isojen herrasmiesten kokoja ei tästä mallista vielä ole saatavilla (syksy 2016 – tilanne on ehkä muuttunut! Kysy meiltä lisää agentti@salainenagentti.fi tai 010-6173701). Koot ovat normaalit , joten esim. 33″32″ koko – eli normaali farkkumitta / standardi ”M”-koko – menee pituudeltaan 178cm ja painoltaan 75-kiloiselle normaalivartaloiselle suomalaismiehelle.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Kyseessä on uusi vuoden 2016 työhousumalli
– Viilein työhousumalli ikinä
– Irtolahkeet
– Mustat
– Polvisuojapaikat

Saatat myös pitää...