• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon P49 Cordura Denim Farkut

Dunderdon P49 Cordura Denim Farkut, rennot työhousumalliset farkut, osa Dunderdonin Streetwear -mallistoa, erittäin kestävää corduradenimiä, jota käytetään työhousuissa, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Hienot katumuotipuolen Dunderdon-farkut huippukestävästä Cordurasta!

158,00 € 88,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P49 Cordura Denim Farkut, rennot työhousumalliset farkut, osa Dunderdonin Streetwear -mallistoa, erittäin kestävää corduradenimiä, jota käytetään työhousuissa, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P49 Cordura Denim Farkut

Naapurista kajahtaa taas, tällä kertaa farkkumuodossa. Dunderdonin klassiset Streetwear-puolen farkut tunnetaan muiden muassa P49-nimellä, mutta tuon muotipuolen alasajon jälkeen saatiin vain pieni ja sitä myötä harvinainen erä housuja myyntiin. Lisää ei satavarmasti koskaan saada. Vaikka kyseessä ei ole mikään varsinainen työhousumalli, niin kangas on sitä samaa, jota Dunderdon käyttää esimerkiksi todella suosituissa P60-tyohousuissaan. Toki katumuotipuolen farkkumalli on ilmavampi ja ohuempi, mutta huoli pois, että tässä olisi kestävyydestä tingitty. Dunderdon P49 Reisitaskufarkut sopii erinomaisesti kotinikkareille, mökkiään remppaaville tai ihan vaan astetta kestävämmistä housuista tykkäävälle farkkumiehelle.

Materiaali

85% puuvillaa ja 15% corduraa. Tämä kangas kestää, hengittää ja on vielä kaiken lisäksi kevyttä. Metallinappisulku.

Muuta

P49:t on muotoiltu siten, etteivät housut eivät pussita ja tartu kiinni, kuten normaalisti. Näin myös kankaan liike on hankaamatttomampaa, esimerkiksi lattialla kyykkiessä tai muuten työskennellessä. Taskutilaa on totta kai runsaasti, aivan kuten työhousuissa kuuluukin. On avonaiset perinteiset farkkumalliset etutaskut ja takataskut. Dunderdonin brändätty nahkaläpyskä koristaa vyötäröä.

Koko, mitat & istuvuus

Istuvuus on normaali, joten ota vanhojen farkkujen perusteella oma kokosi. Malli 178cm/72kg käyttää kuvissa 32″32″ koon housuja ja käyttää erikseen myytävää Dunderdonin työmalliston vyötä. Nyt kun näitä housuja on käyttänyt noin kuukauden päivät denim on hieman pehmentynyt ja näistä on tullut yhdet lempifarkuistasi.

Dunderdon on siinä mahtava valmistaja että heiltä saa kohtuullisen hyvin myös eri lahjepituuksia, joten kannattaa katsoa myös 34″-päätteen pidempiä lahkeita, jos semmoisia käyttää.

Tästä löydät tyylikkään ja hyvälaatuisen Dunderdon S18 hupparin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Kunnon farkut
– Kestävää 270g Cordura-denimiä
– Hengittävät
– Runsaasti taskutilaa
– Kivipesty tyyli
– Normaali istuvuus

Saatat myös pitää...