• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Dunderdon P50 Stonewashed Jeans Farkut

Dunderdon P50 Stonewashed Jeans Farkut, rennot työhousumalliset farkut, osa Dunderdonin Streetwear -mallistoa, kunnon stonewashed denimiä, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Hienot katumuotipuolen Dunderdon-farkut! Vain muutama koko jäljellä poistohintaan verkkokaupastamme!

145,00 € 95,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P50 Stonewashed Jeans Farkut, rennot työhousumalliset farkut, osa Dunderdonin Streetwear -mallistoa, kunnon stonewashed denimiä, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P50 Stonewashed Jeans Farkut

Naapurista kajahtaa taas, tällä kertaa farkkumuodossa. Dunderdonin klassiset Streetwear-puolen farkut tunnetaan P50-nimellä, mutta tuon muotipuolen alasajon jälkeen saatiin vain pieni ja sitä myötä harvinainen erä housuja myyntiin. Lisää ei satavarmasti koskaan saada. Koska kyseessä ei ole mikään varsinainen työhousumalli, niin kangaskin on ilmavampi ja ohuempi, vaikkei tästäkään vaatteesta kestävyyttä puutu. Dunderdon P50 Reisitaskufarkut sopii erinomaisesti kotinikkareille, mökkiään remppaaville tai ihan vaan astetta kestävämmistä housuista tykkäävälle farkkumiehelle.

Materiaali

100 % puuvillaa, tarkemmin vielä 360g/m2 -vahvuista sellaista. Tämä kangas kestää, hengittää ja on vielä kaiken lisäksi kevyttä. Metallinappisulku.

Muuta

P50:t on muotoiltu siten, etteivät housut eivät pussita ja tartu kiinni, kuten normaalisti. Näin myös kankaan liike on hankaamatttomampaa, esimerkiksi lattialla kyykkiessä tai muuten työskennellessä. Taskutilaa on totta kai runsaasti, aivan kuten työhousuissa kuuluukin. On avonaiset perinteiset farkkumalliset etutaskut ja takataskut. Dunderdonin brändätty nahkaläpyskä koristaa vyötäröä.

Koko, mitat & istuvuus

Istuvuus on normaali, joten ota vanhojen farkkujen perusteella oma kokosi. Malli 178cm/72kg käyttää kuvissa 32″32″ koon housuja ja käyttää erikseen myytävää Dunderdonin työmalliston vyötä. Nyt kun näitä housuja on käyttänyt noin kuukauden päivät denim on hieman pehmentynyt ja näistä on tullut yhdet lempifarkuistasi.

Dunderdon on siinä mahtava valmistaja että heiltä saa kohtuullisen hyvin myös eri lahjepituuksia, joten kannattaa katsoa myös 34″-päätteen pidempiä lahkeita, jos semmoisia käyttää.

Tästä löydät tyylikkään ja hyvälaatuisen Dunderdon S18 hupparin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Kunnon farkut
– Kestävää 360g denimiä
– Hengittävät
– Runsaasti taskutilaa
– Kivipesty tyyli
– Normaali istuvuus

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus