• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
5kpl jäljellä

Dunderdon P53 Työhousut Vihreä

Dunderdon P53 Työhousut Vihreä, puusepille tehty malli, suoralahje, ei reisitaskuja, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

 Erikoismalli jota on saatavana vain Salaisesta Agentista! Rajoitettu erä!

125,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P53 Työhousut Vihreä, puusepille suunniteltu ”carpenter” malli, vihreä, kestävä puuvillakangas, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P53 Työhousut Vihreä

Dunderdon P53 työhousut on siisti versio tunnetusta P3-housumallista. Dunderdonhan alotti hommat, että omistaja oli puuseppä ja hänelle ei löytynyt oikeita vaatteita työkäyttöön. No, se sit teki omansa ja siitähän se homma sitten lähti. Dunderdon P53 Työhousut Vihreä ”carpenter” on yksinkertainen housumalli, jossa on käytetty tuttua puuvillaista panama canvasta.

Taskut

Housuissa on perusmäärät taskuja. Siitä löytyy kaksi avointa etutaskua, oikean etutaskun päällä tasku esimerkiksi sytyttimelle, kaksi avointa takataskua ja oikeassa reidessä kaksi kapeaa taskua työkaluille.

Materiaali

Housut ovat valmistettu 100% puuvillasta. Ei kuitenkaan ihan mistä tahansa, vaan kankaan laatu on nk. panama canvas carpenteria. Se on karheaa ja jämäkkää, mutta samalla erittäin mukava pitää päällä, poiketen kuitenkin P7-mallin panamasta pehmeytensä puolesta.

Muuta

Housujen sepalus suljetaan napeilla. Vasemman takataskun päällä pieni Dunderdon-logo. Kokovalinnassa ensimmäinen numero on vyötärön tuumakoko ja toinen on lahkeenpituus tuumissa. Helpoiten saat oman koon selville niin, että mittaat vyötärösi siitä kohdasta missä käytät useimmiten housuja ja jaat luvun 2,5:llä. Katso täältä Dunderdon kenkä mallit!

– Valmistaja Dunderdon – Ruotsi
– Väri vihreä
– Kestävät työhousut
– Panama canvas puuvillakangas
– Ns. puuseppä- eli ”carpenter”-malli

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!