facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Dunderdon P55S Työshortsit Farkkukangas

95,00 

0 out of 5

Dunderdon P55S Työshortsit Farkkukangas, P55S Denim -erikoismalli, vahvaa 14,5 unssin japanilaista farkkua, pesty/vaaleampi farkkukangas, cordurasta valmistetut tarviketaskut saa irti, lisäsuojin laajennettavat polvivahvennukset, taskut ja kiinnityspaikat työkaluille, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Kunnon työshortsit kestävästä farkusta ja cordurasta!

Poista

Kuvaus

Dunderdon P55S Työshortsit Farkkukangas, P55S Denim -erikoismalli, vahvaa 14,5 unssin japanilaista farkkua, pesty/vaaleampi farkkukangas, cordurasta valmistetut tarviketaskut saa irti, taskut ja kiinnityspaikat työkaluille, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P55S Työshortsit Farkkukangas

Dunderdonin työmallisto on jo legendaariseksi muodostunut käsite niin ammattilais- kuin maallikkorakentajien piireissä. Nyt seuraa todellinen tyylin, mukavuuden ja käytettävyyden yhteenliittymä, sillä P55S -työshortsit ovat jokaisen paljon timpuroivan ihmiset unelmien täyttymys. Pesty farkkumainen ulkonäkö, todella kestävät materiaalit, muokattavuus ja käyttömukavuus kohtaavat todella ainutlaatuisessa paketissa. Tämä kyseinen P55S-versio on ominaisuuksiltaan suora johdannainen erinomaisista P12-työhousuista taskutiloineen päivineen. Toki polvisuojia ei näissä lahkeen pituuden myötä ole.

Materiaali

100% puuvillaa, 14,5 unssin denimiä ja todella kestävää tavaraa. Lisätarviketaskut ovat viiltosuojattua sekä puhkeamisenkestävää corduranylonia. Lisätarvikekoukut vyötäröllä kestävät 15 kilogramman painon ja ovat siten soveliaat isompienkin taakkojen roikottamiseen.

Muuta

Näistä työshortseista löytyy jumalaton määrä lisäominaisuuksia. On irroitettavat lisätaskut (corduraa), on irroitettavat lisätarvikeripustimet/D-rinkulat, vetoketjulliset reisitaskut, joissa sisällä avonainen erillistasku, käsittämätön määrä lenkkejä, paikkoja kiinnityshakasille ja tietenkin normaalit etu-ja takataskut sekä pistotaskut pitkille työkaluille ynnä monen monituista pikkutaskua ja osiota erilaisille tykötarpeille.. Housut suljetaan napein ja näissä on kaiken lisäksi vielä paikka kunnon työvyölle, kuten Dunderdonin omalle vaihtoehdolle.

Mitä jos haluamani koko on loppu?

Joskus näin pääsee käymään, mutta ei hätää! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi työshortsit!

Koko Dunderdonin työmalliston löydät täältä!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Osa maailman parasta työmallistoa
– Todella vahvaa denimiä eli jykevää farkkukangasta
– Vaalea farkkukangas
– Irroitettavat lisätarviketaskut ja lisätarvikekoukut
– Noin miljuuna koukkua ja lenkkiä tavaroille
– Iso määrä kestäviä taskuja
– Yksinkertaisesti maailman parhaat työshortsit, 10+

 

Lisätiedot

Koko

34", 36", 38"

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.