• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon P60 Reisitaskufarkut

Dunderdon P60 Reisitaskufarkut, reisitaskullinen työhousumalli, cordura-denimiä, ryhdikkäät ja kestävät, kevyet, yllättävän viileät yllä. Tutustu housuihin lisää alta…

Saatavana vain verkkokauppamme OUTLET osiosta tähän hintaan!

95,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P60 Reisitaskufarkut, työhousumalli, corduradenimiä, ryhdikkäät ja kestävät työhousut, kevyet, viileät yllä

Dunderdon P60 Reisitaskufarkut

Naapurista kajahtaa taas, tällä kertaa farkkumuodossa. Dunderdon esitteli meille taannoin P60-työhousuja ja testien perusteella otettiin erä housuja myyntiin. Farkkukankaaseen leikattu työhousumalli on paitsi tyylikkäämpi kuin perinteinen “tavallinen” cordurapuuvilla, myös ilmavampi ja ohuempi, vaikkei tästäkään vaatteesta kestävyyttä puutu. Dunderdon P60 Reisitaskufarkut sopii erinomaisesti kotinikkareille, mökkiään remppaaville tai ihan vaan astetta kestävämmistä housuista tykkäävälle farkkumiehelle.

Materiaali

85% puuvillaa ja 15% corduraa. Tämä kangas kestää, hengittää ja on vielä kaiken lisäksi kevyttä.

Muuta

Housuissa on muotoillut polvet, jotta housut eivät pussita ja tartu kiinni, kuten normaalisti. Näin myös kankaan liike on hankaamatttomampaa, esimerkiksi lattialla kyykkiessä. Taskutilaa on totta kai runsaasti, aivan kuten työhousuissa kuuluukin. On avonaiset farkkumalliset etutaskut, takataskut ja isojen reisitaskujen lisäksi molemmin puolin pienet lisätaskut sekä kynätaskut. Dunderdonin brändätty nahkaläpyskä koristaa vyötäröä.

Koko, mitat & istuvuus

Istuvuus on normaali, joten ota vanhojen farkkujen perusteella oma kokosi. Malli 178cm/72kg käyttää kuvissa 33″32″ koon housuja ja käyttää erikseen myytävää Dunderdonin työmalliston vyötä. Nyt kun näitä housuja on käyttänyt noin kuukauden päivät denim on hieman pehmentynyt ja näistä on tullut yhdet lempifarkuista, napilla suljettavat reisitaskut olen todennut erittäin käytännöllisiksi.

Dunderdon on siinä mahtava valmistaja että heiltä saa kohtuullisen hyvin kaikkia kokoja ja että he valmistavat 4 eri lahjepituutta: 30, 3 ja 34 tuumaisia lahkeita. Mallisto siis kattaa persjalkaisista jättiläisiin!

Tästä löydät tyylikkään ja hyvälaatuisen Dunderdon S18 hupparin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Farkkumalliset työhousut
– Kevyet
– Hengittävät
– Runsaasti taskutilaa
– Kestävä cordurapuuvillakangas
– Normaali istuvuus

Saatat myös pitää...