• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Dunderdon P60S Työshortsit Denim

Dunderdon P60S Työshortsit Denim, reisitaskullinen työshortsimalli, cordura-denimiä, ryhdikkäät ja kestävät, kevyet, yllättävän viileät yllä, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

POISTOSSA, vain 1kpl koko 32″ tuumaa jäljellä!

60,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P60S Työshortsit Denim, työshortsimalli, corduradenimiä, ryhdikkäät ja kestävät shortsit, kevyet, viileät yllä, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P60S Työshortsit Denim

Naapurista kajahtaa taas, tällä kertaa työmalliston shortsimuodossa. Dunderdon esitteli meille taannoin P60-työhousuja ja testien perusteella otettiin erä housuja myyntiin. Ylisanoja ei voi olla tarpeeksi, ja samaa voidaan sanoa näistä lyhytlahkeisista. Farkkukankaaseen leikattu malli on paitsi tyylikkäämpi kuin perinteinen “tavallinen” cordurapuuvilla, myös ilmavampi ja ohuempi, eikä tästäkään vaatteesta kestävyyttä puutu. Dunderdon P60S reisitaskufarkut sopii erinomaisesti kotinikkareille, mökkiään remppaaville tai ihan vaan astetta kestävämmistä vermeistä tykkäävälle farkkumiehelle.

Materiaali

85% puuvillaa ja 15% corduraa. Tämä kangas kestää, hengittää ja on vielä kaiken lisäksi kevyttä.

Muuta

Näissä työshortseissa on ryhdikäs istuvuus. Näin myös kankaan liike on hankaamattomampaa, esimerkiksi lattialla kyykkiessä. Taskutilaa on totta kai runsaasti, aivan kuten työhousuissa kuuluukin. On avonaiset farkkumalliset etutaskut, takataskut ja isojen reisitaskujen lisäksi molemmin puolin pienet lisätaskut sekä kynätaskut. Dunderdonin brändätty nahkaläpyskä koristaa vyötäröä.

Koko, mitat & istuvuus

Istuvuus on normaali, joten ota esimerkiksi vanhojen farkkujen perusteella oma kokosi. Malli 178cm/72kg käyttää kuvissa 33″32″ kokoa ja käyttää erikseen myytävää Dunderdonin työmalliston vyötä. Kun näitä housuja on käyttänyt noin kuukauden päivät ja denim on hieman pehmentynyt, niin näistä on tullut yhdet lempishortseista mökkinikkarointiin kesällä. Napilla suljettavat reisitaskut olen todennut erittäin käytännöllisiksi, kuten pitkälahkeisessakin versiossa.

Tästä löydät tyylikkään ja hyvälaatuisen Dunderdon S18 hupparin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Farkkumalliset työshortsit
– Kevyet
– Hengittävät
– Runsaasti taskutilaa
– Kestävä cordurapuuvillakangas
– Normaali istuvuus

Saatat myös pitää...