• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
10kpl jäljellä

Dunderdon P7 Canvas Työhousut Pitkät Lahkeet

Dunderdon P7 Canvas Työhousut Pitkät Lahkeet, vm. 2013, todella laadukkaat reisitaskulliset työhousut, irtotaskut, irroitettavat lahkeet, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Tässä tuotekortissa P7-mallin pitkälahkeiset koot – lahjepituudet 34″ ja 36″

158,00 € – 165,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P7 Canvas Työhousut Pitkät Lahkeet, vm. 2013, saatavana vain mustana, todella laadukkaat työhousut, irtotaskut, irroitettavat lahkeet, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P7 Canvas Työhousut Pitkät Lahkeet

Dunderdon P7 Työhousut ovat ruotsalaisen työvaatejätin malliston uudistettu lippulaiva. P7:t on alusta alkaen suunniteltu työkäyttöön, mutta soveltuvat mainiosti myös arkivaatteeksi tai vaikkapa puutarhahommiin. P7:ssa on suojakerrointa parantavat polvisuojapaikat, joihin voit sujauttaa standardi-kokoiset polvarit antamaan tukea ja suojaa kun konttailet tai joudut olemaan lumpioillasi pitkiä rupeamia kerrallaan. Tämä tuotekortti sisältää P7-mallin pitkät lahjemitat eli long 34″ ja extra long 36″ lahkeiset versiot, joten jos olet normaalipituinen yksilö, löydät lyhyemmät short 30″ ja normal 32″ -lahkeet tästä toisesta tuotekortista.

Ja kun työpuolen housuista on kyse, niin lemppaa kyyttiin kunnon suojukset polvillesi! Täältä löydät Dunderdonin omat P7-malliin suunnitellut polvisuojat.

Dunderdon P7 Housujen Ominaisuudet

– 2 etutaskua

– 2 piiloetutaskua

– 2 nepparillista takataskua

– 1 normaali reisitasku

– 1 reisitasku, jonka päällä mm. kännykkätasku, kynätasku yms.

– Molemmilla puolilla vasarapidikkeet, yhteensä 7 D-rengasta, kestävät 10kg painon

Materiaali

Nämä housut ovat nylonvahvisteista puuvilla-canvasta ja vieläpä todella vahvaa sellaista. Pesuvinkki: Muista laittaa irtolahkeet takaisin, jotta kovaa sävyeroa ei pääse muodostumaan!

Muuta

Housun vyölenkeistä roikkuu D-lenkit, jotka kestävät max. 10kg painon. Näissä pöksyissä on niin pirusti taskuja, että niihin voisi sijoittaa koko firman työkaluston. Vyöllä roikkuvat lisätaskut saa tarvittaessa irti. Taskut kiinnitetään tukevasti housujen vyötärölle taitetulla tarranauhaosiolla. Polvissa on erikoisvahva tuplakangas ja uloin kangas on nylonvahvisteista corduraa. Irroitettavat lisätaskut ovat tuota samaista supervahvaa corduraa. Näppäränä lisäominaisuutena myös lahkeet saa irroitettua vetoketjulla polven alta, joten housut toimivat tarvittaessa myös shortseina.

Mikäli tarvitset kuitenkin kevyemmät reisitaskushortsit kesän tai lomamatkan temmellyksiin, löydät shortsivalikoimamme täältä!

Koot

Dunderdon P7:aa on saatavana useassa eri vyötärömitassa ja lahjepituuksia on hurjat neljä: 30″, 32″, 34″ ja 36″, joista lyhyimmät 30″ ja 32″ pituudet löydät tästä tuotteesta. Lahjepituus on tässä mallissa tehty tahallaan normaalia pidemmäksi, sillä pesussa puuvillacanvas menee aina kasaan noin 3-5%. Toisaalta vaate venyy takaisin alkuperäiseen muotoonsa käytössä, joten lopputulos on vakio. Koot ovat normaalit , joten esim. 33″32″ koko – eli normaali farkkumitta / standardi ”M”-koko – menee pituudeltaan 178cm ja painoltaan 73-kiloiselle normaalivartaloiselle suomalaismiehelle.

Rakenna asukokonaisuus P7:en ympärille!

Tähän tuotteeseen kannattaa liittää seuraavia Dunderdonin työmalliston tuotteita: Dunderdonin oma työvyö, josta on saatavilla useita eri värejä, Näihin housuihin annamme takkisuosituksena Dunderdon J21 työmalliston talvitakin tai Dunderdon KN1 Softshell. -takin.

P7:n kaveriksi suoralahkeiset lisätaskuttomat työhousut. Tilaa Dunderdonin klassiset suorat P3-työhousut tästä!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Kyseessä on uusin vuoden 2013 malli
– Paras työhousumalli ikinä
– Pitkät lahjepituudet eli 34″-36″ lahkeet
– Irtolahkeet
– Mustat
– Irroitettavat lisätaskut
– Polvisuojapaikat

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!