• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Dunderdon S18 Huppari Musta

Dunderdon S18 Huppari Musta, etutaskut, korkealle nouseva kaulus, tilava huppu, laadukas YKK metallivetoketju, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

139,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon S18 Huppari Musta, etutaskut, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon S18 Huppari Musta

Hupparissa on etumuksessaan kaksi taskua. Hihansuut ja vyötärön seutu vahvistettu leveällä resorilla. Istuu päälle mukavasti ja tukevasti. Korkea kaulus on pop ja kaiken lisäksi rock’n’roll. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta mukavasti, erinomainen takin allakin siis.

Materiaali

Valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesterista, koska joskus pelkkä puuvilla ei vain riitä! Alumiini vetoketju, sekä mediatasku oikeassa alataskussa. Kestävää laadukasta kangasta. Helli tätä hupparia, niin se hellii sinua pitkään.

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulanseudun lämpimänä. Huppu on tosi tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä, Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Dunderdon s18 huppari:a on saatavana lukuisissa eri väreissä: sininen(navy), punainen, vihreä(olive), harmaa (melange grey). Katso kunkin hupparin omalta tuotekortilta tämän hetken saatavuus verkkokaupastamme ja myymälästämme.

Koot

Dunderdon S18 Huppari Musta on normaali kokoinen, ei slim-fit eikä ylileveä (pussimainen). Kokoja saatavana todella poikkeuksellisen hyvin: XS – 3XL.

Käyttökokemuksia

”Omistan melkein kaikki värit tästä hupparista ja täytyy nostaa hattua laadulle. Useamman kymmenen pesun jälkeen huppari säilyttää muotonsa ja varsinkin vaaleammissa väreissä myös myös väri on säilynyt paremmin kuin mustassa. Aivan loistava vaatekappale käytettäväksi läpi vuoden, kesällä mukava päällä illalla ja syys/talvikautena käytän takin alla lämpövuorena. Vetoketjut ovat kestäneet todella hyvin ja kertaakaan en ole joutunut vaihtamaan niitä. Olen kokeillut useita kilpailevia tuotteita ja aina palannut takaisin tähän Dunderdon S18 huppari malliin. LOISTAVA!”

Dunderdonin huppari
-Normaali mitoitus
-Väri Musta
-Korkea kaulus
-Tilava huppu
-80% puuvillaa, 20% polyesteriä
-Laadukas metallivetoketju

Osta myös uudet Dunderdon P14 II housut tästä!

 

Saatat myös pitää...