• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
4kpl jäljellä

Dunderdon S18 Huppari Vihreä

Dunderdon S18 Huppari Vihreä, valmistettu 80% puuvilla / 20% polyesteristä, korkealle nouseva kaulusosa, tilava huppu, paras, vahva metallivetoketju, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Tämä väri on lopetettu, poistossa verkkokauppamme kautta!

139,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon S18 Huppari Vihreä, 80% puuvilla/20% polyester, korkea kaulus, tilava huppu, markkinoiden paras huppari, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon S18 Huppari Vihreä

Hupparissa on etumuksessaan kaksi taskua. Hihansuut ja vyötärön seutu vahvistettu leveällä resorilla. Istuu päälle mukavasti ja tukevasti. Korkea kaulus on pop ja kaiken lisäksi rock’n’roll. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta mukavasti, erinomainen takin allakin siis.

Materiaali

Valmistettu 80% luomupuuvillasta / 20% polyester. Sillä luonto on meidän kaikkien äiti. Alumiini vetoketju, sekä media tasku oikeassa alataskussa. Kestävää laadukasta kangasta. Helli tätä hupparia, niin se hellii sinua pitkään.

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulanseudun lämpimänä. Huppu on tosi tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä, Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Värivalikoima on todella laaja tässä hupparissa: punainen, harmaa, musta, vihreä, tumman sininen.

Koot

Dunderdon s18 huppari vihreä on normaali kokoinen, ei slim-fit eikä ylileveä (pussimainen). Kokoja saatavana todella poikkeuksellisen hyvin: XS – 3XL.

Käyttökokemuksia

”Omistan melkein kaikki värit tästä hupparista ja täytyy nostaa hattua laadulle. Tämä vihreä on miellyttävän erilainen, riittävän tumma minun makuuni. Useamman kymmenen pesun jälkeen huppari säilyttää muotonsa ja varsinkin vaaleammissa väreissä myös myös väri on säilynyt paremmin kuin mustassa. Aivan loistava vaatekappale käytettäväksi läpi vuoden, kesällä mukava päällä illalla ja syys/talvikautena käytän takin alla lämpövuorena. Vetoketjut ovat kestäneet todella hyvin ja kertaakaan en ole joutunut vaihtamaan niitä. Olen kokeillut useita kilpailevia tuotteita ja aina palannut takaisin tähän Dunderdon S18 hupparimalliin. LOISTAVA!” Tilaa tästä myös Dunderdon P53 housut jotka ovat väriltään vihreät!

Jos jokin hupparimalli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun hupparisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi hupparin!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Loistava hupparimalli
– Normaali mitoitus
– Väri vihreä
– Korkea kaulus
– Tilava huppu
– 80% puuvilla / 20 polyester

Saatat myös pitää...