• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue, naisten malli, beach blue, nyt Dunderdonin laatuhuppareita saa myös naisten leikkauksella

Rajoitettu erä, vain koko S jäljellä!

135,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue, naisten malli, vaaleansininen/turkoosi, Dunderdonin laatuhuppareita nyt myös naisten leikkauksella

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue

Nyt niitä vihdoin on. Kyseessä on Dunderdonin valmistaja, perinteinen huppari naisten leikkauksella. Nämä hupparit ovat huippuhyviä ja aivan älyttömän mukavia päällä. Melkeinpä eniten kiitosta kuulee hupparin ns. kauluksesta, joka nousee erittäin korkealle. Kyseinen ominaisuus on aivan pirun kova juttu etenkin talvisin. Naisten huppari on aavistuksen lyhyempi kuin miesten ja se on huomattavasti istuvampi.

Materiaali

Huppari on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillasta. Sisus on pintansa puolesta fleecen kaltaista matskua, joten se voi ennen ensimmäistä pesua jättää hieman valkoista nukkaa. Koska huppari on valmistettu puuvillasta, niin sen pesun kanssa pitää olla tarkkana. Maksimilämpötilasuositus on 40 astetta. Pesu nurinpäin ja eka kerta yksinään.

Muuta

Hupparissa on jämäkkä vetoketju, joka on valmistettu metallista. Siitä löytyy myös kaksi avonaista ja tilavaa alataskua. Huppu on tilava ja siitä löytyy myös kiristysnarut. Vasemman taskun kohdalla on D-kangasmerkki, joka on Dunderdonin nykyinen logo. Hihansuista ja vyötäröltä löytyy leveät resorit. Beach blue värinä on pirteä sininen.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Huippulaadukas huppari
– Vetoketjullinen
– Naisten malli
– Väri beach blue

Saatat myös pitää...