facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
44 %
Säästä 60,00 €
ALENNUKSESSA
44 %
Säästä 60,00 €
ALENNUKSESSA
44 %
Säästä 60,00 €
ALENNUKSESSA
44 %
Jopa 60,00 €

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue

135,00  75,00 

0 out of 5

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue, naisten malli, beach blue, nyt Dunderdonin laatuhuppareita saa myös naisten leikkauksella

Rajoitettu erä, vain muutama jäljellä!

Poista

Kuvaus

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue, naisten malli, vaaleansininen/turkoosi, Dunderdonin laatuhuppareita nyt myös naisten leikkauksella

Dunderdon S18L Naisten Huppari Beach Blue

Nyt niitä vihdoin on. Kyseessä on Dunderdonin valmistaja, perinteinen huppari naisten leikkauksella. Nämä hupparit ovat huippuhyviä ja aivan älyttömän mukavia päällä. Melkeinpä eniten kiitosta kuulee hupparin ns. kauluksesta, joka nousee erittäin korkealle. Kyseinen ominaisuus on aivan pirun kova juttu etenkin talvisin. Naisten huppari on aavistuksen lyhyempi kuin miesten ja se on huomattavasti istuvampi.

Materiaali

Huppari on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillasta. Sisus on pintansa puolesta fleecen kaltaista matskua, joten se voi ennen ensimmäistä pesua jättää hieman valkoista nukkaa. Koska huppari on valmistettu puuvillasta, niin sen pesun kanssa pitää olla tarkkana. Maksimilämpötilasuositus on 40 astetta. Pesu nurinpäin ja eka kerta yksinään.

Muuta

Hupparissa on jämäkkä vetoketju, joka on valmistettu metallista. Siitä löytyy myös kaksi avonaista ja tilavaa alataskua. Huppu on tilava ja siitä löytyy myös kiristysnarut. Vasemman taskun kohdalla on D-kangasmerkki, joka on Dunderdonin nykyinen logo. Hihansuista ja vyötäröltä löytyy leveät resorit. Beach blue värinä on pirteä sininen.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Huippulaadukas huppari
– Vetoketjullinen
– Naisten malli
– Väri beach blue

Lisätiedot

Koko

S, M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä