• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon S18L Naisten Huppari Harmaa

Dunderdon S18L Naisten Huppari Harmaa, naisten malli, vaalean harmaa, nyt saat Dunderdonin laatuhuppareita myös naisten leikkauksella!

Vain koko M jäljellä!

135,00 € 101,25 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon S18L Naisten Huppari Harmaa, naisten malli, vaaleanharmaa (melange grey), Dunderdonin laatuhuppareita naisten leikkauksella, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon S18L Naisten Huppari Harmaa

Nyt niitä vihdoin on. Kyseessä on Dunderdonin valmistama, perinteinen huppari naisten leikkauksella. Nämä hupparit ovat huippuhyviä ja aivan älyttömän mukavia päällä. Melkeinpä eniten kiitosta kuulee hupparin ns. kauluksesta, joka nousee erittäin korkealle. Kyseinen ominaisuus on aivan pirun kova juttu etenkin talvisin. Naisten huppari on aavistuksen lyhyempi kuin miesten ja se on huomattavasti istuvampi.

Materiaali

Huppari on valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesterista. Sisus on pintansa puolesta fleecen kaltaista matskua, joten se voi ennen ensimmäistä pesua jättää hieman valkoista nukkaa. Koska huppari on valmistettu pääsääntöisesti puuvillasta, niin sen pesun kanssa pitää olla tarkkana. Maksimilämpötilasuositus on 40 astetta. Pesu nurinpäin ja eka kerta yksinään.

Muuta

Hupparissa on jämäkkä vetoketju, joka on valmistettu metallista. Siitä löytyy myös kaksi avonaista ja tilavaa alataskua. Huppu on tilava ja siitä löytyy myös kiristysnarut. Vasemman taskun kohdalla on D-kangasmerkki, joka on Dunderdonin nykyinen logo. Hihansuista ja vyötäröltä löytyy leveät resorit.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Laadukas hupparimalli
– Vetoketjullinen
– Naisten malli
– Väri harmaa

Saatat myös pitää...