• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Dunderdon SH45 Moleskin Kauluspaita Sininen

Dunderdon SH45 Moleskin Kauluspaita sininen, normaalimittainen, paksua moleskin-kangasta, erinomaisen tyylikäs kauluspaita, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Kunnon kauluspaita – tuhtia molskipuuvillaa!

60,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon SH45 Moleskin Kauluspaita Sininen, normaalimittainen, paksua moleskin-kangasta, erinomaisen tyylikäs kauluspaita

Dunderdon SH45 Moleskin Kauluspaita Sininen

Jos haluat todella hyvän paidan, niin ota tämä. Dunderdonin SH45 Moleskin Kauluspaita Sininen noudattaa tyylikkään arkivaatteen kaavaa: Paita on valmistettu astetta paksummasta puuvillakankaasta, joten se sopii myös vähän viileimmillekin keleille. Malliltaan paita on Dunderdonin aiemmista SH45:ta tuttu normaalimitoitus, joten mikäli mielii löysempää paitaa, ottaa rohkeasti yhden koon isomman.

Materiaali

Paita on valmistettu 100% puuvillasta. Pese aina nurinpäin ja eka kerta yksinään. Sopiva pesulämpötila on 30-40 astetta. Älä valkaise tai käytä kuivausrumpua. Paidan voi tarvittaessa silittää.

Muuta

Paidassa on kaksi napeilla suljettavaa rintataskua. Pituudeltaan SH45 molskikauluspaita on hyvä, sillä sitä voi käyttää joko housujen alla tai päällä.

Tutustu myös muihin valikoimastamme löytyviin kauluspaitoihin tästä!

– Valmistaja Dunderdon
– Sininen
– Paksumpi kangas
– Normaalimitoitus
– Kaksi rintataskua

Saatat myös pitää...