facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
56 %
Säästä 50,00 €
ALENNUKSESSA
56 %
Jopa 50,00 €

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita

89,99  39,99 

0 out of 5

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita ,olive, uusi, normaalimittainen, kevyt flanelikangas. Nyt on muuten todella tyylikkäitä kauluspaitoja tarjolla!

Poista

Kuvaus

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita, olive, uusi, normaalimittainen, kevyt flanelikangas. Nyt on muuten todella tyylikkäitä kauluspaitoja tarjolla!

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita

Jos sä haluat hyvän paidan, niin ota tämä. Dunderdonin SH45 Ruutu Kauluspaita noudattaa tyylikkään arkivaatteen kaavaa. Paita on valmistettu aavistuksen paksummasta puuvillasta, joten se sopii myös vähän viileimmillekin keleille. Malliltaan paita on sama kuin dark navyn värinen Dunderdon SH45 Moleskin Kauluspaita, mutta poikkeuksena vain eri väri ja kankaan paksuus.

Materiaali

Paita on valmistettu 100% puuvillasta. Pese aina nurinpäin ja eka kerta yksinään. Sopiva pesulämpötila on 30-40 astetta. Älä valkaise tai käytä kuivausrumpua. Paidan voi tarvittaessa silittää.

Muuta

Paidassa on kaksi napeilla suljettavaa rintataskua. Pituudeltaan dunderdon SH45 on hyvä, sillä sitä voi käyttää joko housujen alla tai päällä. Tämä malli on hyvin istuva, jotenka suosittelemme ostamaan kokoa isomman kuin normaalisti, sh45 vihreäruutu näyttää tyylikkäimmältä kun se on housujen päällä.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Dunderdon
– Olive
– Paksumpi kangas
– Normaalimitoitus
– Kaksi rintataskua

Lisätiedot

Koko

S, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä