• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita ,olive, uusi, normaalimittainen, kevyt flanelikangas. Nyt on muuten todella tyylikkäitä kauluspaitoja tarjolla!

89,99 € 39,99 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita, olive, uusi, normaalimittainen, kevyt flanelikangas. Nyt on muuten todella tyylikkäitä kauluspaitoja tarjolla!

Dunderdon SH45 Ruutu Kauluspaita

Jos sä haluat hyvän paidan, niin ota tämä. Dunderdonin SH45 Ruutu Kauluspaita noudattaa tyylikkään arkivaatteen kaavaa. Paita on valmistettu aavistuksen paksummasta puuvillasta, joten se sopii myös vähän viileimmillekin keleille. Malliltaan paita on sama kuin dark navyn värinen Dunderdon SH45 Moleskin Kauluspaita, mutta poikkeuksena vain eri väri ja kankaan paksuus.

Materiaali

Paita on valmistettu 100% puuvillasta. Pese aina nurinpäin ja eka kerta yksinään. Sopiva pesulämpötila on 30-40 astetta. Älä valkaise tai käytä kuivausrumpua. Paidan voi tarvittaessa silittää.

Muuta

Paidassa on kaksi napeilla suljettavaa rintataskua. Pituudeltaan dunderdon SH45 on hyvä, sillä sitä voi käyttää joko housujen alla tai päällä. Tämä malli on hyvin istuva, jotenka suosittelemme ostamaan kokoa isomman kuin normaalisti, sh45 vihreäruutu näyttää tyylikkäimmältä kun se on housujen päällä.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Dunderdon
– Olive
– Paksumpi kangas
– Normaalimitoitus
– Kaksi rintataskua

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!