• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Dunderdon Vyönsolki Musta

Dunderdon Vyönsolki Musta, mekaaninen, tarkoitettu käytettäväksi Dunderdonin 4 cm leveiden canvas vöiden kanssa mutta käy myös kaikkiin muihin samanleveysiin vöihin, vahva, kestää käyttöä pitkään!

24,00 €

Dunderdon Vyönsolki Musta, matta, mekaaninen, tarkoitettu käytettäväksi Dunderdonin 4 cm leveiden vöiden kanssa (tai minkä tahansa muun vyön kanssa joka sopii solkeen)

Dunderdon Vyönsolki Musta

Me tykätään aina valistaa ihmisiä Dunderdonin työkamojen laadukkuudesta ja piru vie jossei tämäkin vyökomponentti ole aivan yhtä hartaasti duunattu kuin firman loistavat työhousut. Suoraan pakasta vedettynä tämä solki tuntuu poikkeuksellisen jämäkältä ja yksinkertaisen komealta.

Materiaali

Terästä. Matta maalipinta on erinomaisen vahvaa, sillä demokäytössä ollut solki eivät paljastaneet alusmetallia pitkänkään käytön jälkeen.

Muuta

Soljen malli on mekaaniseenn puristusvoimaan luottava, joten ne suljetaan pujottamalla ja sitten leuat vyöhön kiinni puristamalla. Solkea voi toki käyttää myös muissa kangasvöissä, mutta Dunderdonin omat 4 cm leveät vyöt ovat paitsi suunniteltu näiden solkien kanssa käytettäväksi, myös napitettavan kiinnityksen ansiosta todella näppärät liittää kiinni. Dunderdon vyötä on saatavana seuraavissa väreissä: vihreä, musta, khaki ja oranssi. Kaikkia värejä on tarjolla kahta eri kokoa ja kaikkia malleja on saatavana myös kirkkailla napeilla joihin sopivat parhaiten kirkkaat soljet. Tutustu valikoimaan!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Vyönsolkisetti
– Mattamusta
– Terästä
– Tarkoitettu käytettäväksi Dunderdonin 4 cm leveiden vöiden kanssa

Tilaa tästä Dunderdon vyö oranssi uuteen solkeen mukaan!

Saatat myös pitää...