• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Ear Defender Aktiivikuulosuojaimet Musta

Ear Defender Aktiivikuulosuojaimet Musta, kuulonsuojaimet joissa mikrofonit, pakkaus ei sisällä käyttöön vaadittavia neljää AAA-pattereita, mukana työkalu pattereiden vaihtamiseen, valmistaja 101inc

Aktiivikuulosuojaimet pikkurahalla!

64,00 €

Ear Defender Aktiivikuulosuojaimet Musta, kuulonsuojaimet joissa mikrofonit, pakkaus ei sisällä käyttöön vaadittavia neljää AAA-pattereita, mukana työkalu pattereiden vaihtamiseen, valmistaja 101inc

Ear Defender Aktiivikuulosuojaimet Musta

Metsämiehille, herkkäkuuloisille tai vaikka ihan ilotulitteiden sun muiden pommien kanssa puuhasteleville immeisille pitää olla kuulonsuojaus! Samalla olisi hyvä että luurien käyttäjä ei täysin poistuisi ympäröivästä maailmasta ja että esimerkiksi niitä pitävä lapsi, työmies, metsästäjä tai sotilas kuulisi käskyjä ja pystyisi kommunikoimaan muiden kanssa tehokkaasti. Agentti otti tällaisiä astetta huokeampihintaisia aktiiviluureja testiin taannoin ja jopas; matala hinta ei tällä kertaa meinannut ä-ää laatua! Ideanahan on, että kuulo suojataan, mutta korvasuojuksiin asennetut mikrofonit syöttävät esimerkiksi puheääntä ja varoitusääniä etupuolelta käyttäjän ymmärrettäväksi.

Ear Defenderit toimivat – talon ja puutarhan lisäksi! – myös urheilutapahtumissa, kovaa ääntä pitävien työkalujen kanssa sekä esimerkiksi purkupitoisissa remppahommissa.

Paino

Laite painaa vain 235 grammaa ilman pattereita. Malliltaan Ear Defenderit ovat erittäin kompaktit.

Virtalähde

Nykyään 3-vuotiaskin tietää, että elektroniikkahan tarvitsee virtaa. Tässä tapauksessa mikrofonit toimisivat varsin huonosti ilman neljää AAA-paristoa. Ne eivät kuulu pakettiin!

Muuta

Kuulonsuojana ja kaiuttimina toimivat täysin pehmustetut korvakupit soittavat ympäristön tapahtumia vaimennettuina, joten keskusteleminen, ympäristön havainnointi ja kuulon aktiivinen käyttö – hehhee – toimivat vaikka pamauksilta kuuloa suojaavatkin. Mikrofonin/kaiuttimien tehoa voi säätää sopivaksi korvakuppien takaa löytyvien kytkimien kautta. Sama kytkin myös sammuttaa mikrofonit ja säästää pattereita, kun laite ei ole käytössä. Kuulosuojainten panta on säädettävä, joten näitä voit käyttää mainiosti kypärän alla, ilman päähinettä, pipon tai vaikka lippalakin kanssa.

– Valmistaja 101inc
– Aktiivikuulosuojaimet
– Väri musta
– Stereomikrofonit eteenpäin
– Sopivat kaikenkokoisiin kuuppiin
– Kaiutinjärjestelmä syöttää tärkeät äänet suojainten sisälle
– Voit kommunikoida ja kuulla mitä ympärillä tapahtuu

 

Saatat myös pitää...