• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Emerson MOLLE Taisteluliivi Iskupaneeleilla Vihreä

Emerson MOLLE Taisteluliivi Iskupaneeleilla Vihreä, taktinen MOLLE-yhteensopiva liivijärjestelmä, isot ontot muoviset suojapaneelit selkään ja rintaan, isot kiinnityspaneeli lisätaskuja varten, valmistaja Fostex

Moderni MOLLE-liivi kovamuovisilla suojapaneeleilla!

156,00 €

Emerson MOLLE Taisteluliivi Iskupaneeleilla Vihreä, taktinen MOLLE-yhteensopiva liivijärjestelmä, isot ontot muoviset suojapaneelit selkään ja rintaan, isot kiinnityspaneeli lisätaskuja varten, one size -mitoitus, valmistaja Fostex

Emerson MOLLE Taisteluliivi Iskupaneeleilla Vihreä

Mahtavan laadukas ja monipuolinen MOLLE-paneloitu suojaliivi, jonka voi säätää juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Irroitettavat suojapaneelit mahdollistavat sen, että liiviä voi käyttää jämäkkänä ja tukevana suojaliivinä, joka suojaa iskuilta edestä ja takaa. Suojapaneelit poistamalla liivi on perusmallisempi MOLLE-paneeliliivi, joka menee hienosti paksunkin takin päälle. Liivissä on erinomaisesti säätövaraa elastisilla naruilla selässä, tarrapaneelikiristykset kyljissä ja hartioilla.

Materiaali

Liivin kangasosat ovat kestävää corduranylonia. Suojapaneelit ovat muovia ja suunnilleen yhtä vankkaa tekoa kuin 10 litran muoviämpäri. Sopivat hyvin suojaamaan kevyitten iskujen varalta ja kiviltä tai juurakolta maassa maatessa.

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja liiviä piti aavistuksen löysätä perusasetuksistaan, kun suojapaneelit asennettiin paikalleen. Runsaan säätövaran takia voimme sanoa, että liivi sopii erinomaisesti kaikenkokoisille käyttäjille. kuitenkin ylärajana voidaan pitää 195cm/110kg.

Muuta

Emerson MOLLE Taisteluliivi on erittäin pätevä kaveri kevyeksi varusteliiviksi ja suojaamaan kuulasodassa tai värikuulasodassa. Suojapaneelit eivät tietenkään tarjoa varmaa suojaa miltään teräaseilta tai luodeilta. Liiviin pystyy huoletta kiinnittämään kaikenlaisia MOLLE- ja PALS-taskuja, kuten lipastaskuja, radiotaskuja tai lääkintätaskuja, eikä mikään estä yhdistämästä liiviä reisipaneeleihin tai muihin yhteensopiviin varusteisiin. Liivin selkämys on myös sen verran napakkaa tekoa varsinkin suojapaneelin kanssa, että taistelurepun kantaminen sujuu leikiten.

Täältä löydät liiville kaveriksi edullisen Saksan armeijan kauluspaidan!

– Valmistaja Fostex
Taktinen MOLLE-taisteluliivi
– Irroitettavat iskupaneelit
– Paljon säätövaraa
– Erinomainen valinta airsoftiin ja paintballiin!

Saatat myös pitää...