facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ESS ICE Taktiset Suojalasit

85,00 

0 out of 5

ESS ICE Taktiset Suojalasit, tummat kehykset, vaihdettavat linssit, käsitelty huurtumista ja naarmuuntumista vastaan. Erinomaiset ja monipuoliset taktiset suojalasit!

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

ESS ICE Taktiset Suojalasit, vaihtolinsseillä, modulaarinen rakenne, mukana suojakotelo ja mikrokuituliina

ESS ICE Taktiset Suojalasit

Astetta huokeampiakin vaihtoehtoja tarjoava ballistisen optiikan jättiläinen ESS lähestyi Agenttia taannoin mallistollaan. Suurin osa kamppeista menikin kaupaksi alta aikayksikön myymälästämme ja jäljelle jäi enää pari kappaletta näitä ESS ICE Suojalaseja kolmella eri linssillä. Kirkkaan ja keltaisen vaihtolinssin ohella ominaisuuksia ovat todella kevyt käyttöpaino, ballistinen suoja esimerkiksi ampumaharrastusta tai airsoftausta ajatellen sekä kestävät materiaali ammattilaiskäytössä. Mukana tulevat kotelo ja mikrokuituliina viimeistelevät tästä paketista kaikenkattavan setin myös huollon puolesta.

Ominaisuuksia

ESS ICE -lasit ovat käyttömukavuudeltaan veikeitä laitteita paristakin syystä. Ensinnäkin lasien kokonaispaino on todella kevyt, vaikka ihan tavallisiin kevyisiin aurinkolaseihin verrattuna- koko paketille lisälinsseineen mikrokuituliinoineen kaikkineen tulee painoa vain 140grammaa. Toisekseen ESS:n sankateknologia mahdollistaa lasien muokkaamisen käyttäjänsä mukaan sopiviksi. Sangat taipuvat erityisen nivelen avulla suoraksi, pään taakse kaareutuviksi ja korvien taakse. Laseihin on mahdollista kiinnittää elastinen niskaremmi, jotta lasit pysyvät tukevasti matkassa maastossa liikkuessa. Linssit on suunniteltu ja valmistettu kestämään iskuja, mutta samalla on pidetty huolta ettei lasien käyttö rajoita näkökenttää. ESS ICE-suojalasien käyttö kypärien, kuulokkeiden, pantojen ja muiden taktisten välineiden kanssa on tehty saumattomaksi. Vaihtolinssit mahdollistavat lasien käytön useissa valaistusolosuhteissa

Paketti sisältää:

*Kolmet linssit: Kirkas, savunharmaa ja Hi-Def Yellow
*Elastinen niskaremmi
*Mikrokuituliina anti-fog ominaisuuksilla
*Suojakotelo, jossa kätevä hakanen kiinnitystä varten

Turvastandardit

MIL-PRF-31013/ 3.5.1.1, ANSI Z87.1-2010, CE EN 166 & yhdysvaltalainen OSHA-standardi. Kaikki ESS-linssit antavat 100% UVA/UVB suojan.

Täydennä taisteluvarustuksesi ja tutustu laadukkaisiin Wiley X CAG-1 käsineisiin tästä!

– Valmistaja ESS, USA
– Taktiset suojalasit
– Ballistinen suoja
– Kolmet linssit
– Mukana kotelo ja mikrokuituliina

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä