facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

FMA Tactical Helmet TB1044 Kypärä Coyote

125,00 

0 out of 5

FMA Tactical Helmet TB1044 Kypärä Coyote, moderni taktinen kypärämalli, molemmilla puolilla sivukiskot lisävarusteita varten, runsaasti tarrapaikkoja ja kiinnityslenkkejä, mahdollista naamioida erikseen myytävällä suojahupulla, valmistaja 101inc.

Pieni ennakkoerä! Näitä hommataa lisää kunhan saadaan muutamia kiinnostuneita odotuslistalle!

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

FMA Tactical Helmet TB1044 Kypärä Coyote, moderni taktinen kypärä, sivukiskot lisävarusteita varten, runsaasti tarrapaikkoja ja kiinnityslenkkejä, mahdollista naamioida erikseen myytävällä suojahupulla, valmistaja 101inc.

FMA Tactical Helmet TB1044 Kypärä Coyote

Tälläisiä nämä nykymalliset kypärä ovat eli varsin erilaisia kuin ne peltiset potat, joita meidän historiaosastoltakin vielä löytyy. Ideana kypärissä on nykyään käyttömukavuus ja suoja järkevillä kompromisseilla. Faktahan on, ettei kypäristä juurikaan ole ollu luotien tai sirpaleiden pysäyttäjiksi sitten 1800-luvun, joten alati kevyemmiksi mallinnettavat kypärä suojaavat käytännössä niiltä perusjutuilta, kolhuilta, kaatumisilta, törmäyksiltä, ajoneuvojen sisällä kolistelulta ja auttavasti paineaaltojen lennättämiltä roinilta. Se missä ollaan menty huomattavasti eteenpäin keveyden ja mukavuuden lisäksi on selkeästi parantunut modulaarisuus. Nykyisin kypäriin kiinnitetään lamppuja, pimeänäkölaitteita ja kaikenlaisia infrapunaosoittimia ynnä muuta teknologiaa. Myös FMA-kypärissä on asianmukaiset kiinnikkeet sekä etupuolelta laskeutuvalle pimeänäkölaitteelle sekä molemminpuoliset kiskot valoja ja sen sellaisia varten. Setin mukana tulee pussukka kiinnikepalasia ja adaptereita, joilla erilaiset yleisimmät valot saa kiskoihin kiinni.

Materiaali

Tehty kokonaisuudessaan armeijatasoa vastaavista tekokuitumateriaaleista, komposiittimuoviosista ja kypärä itsessään ABS-muovia, joka on kevyttä ja kestävää. Saatavana myös kaupunkisodankäynttiin soveltuvampana vaaleanharmaana versiona!

Koko ja kiinnitys

Kypärä on mallia one size ja löystäminen sekä kiristys hoidetaan niskassa olevalla BOA-kiristysnamiskalla. Tarkastele tätä erittäin näppärää kiristysjärjestelmää lähemmin tuotekuvista.

Muuta

Tähän kypärään saa tosiaan kiinni kaikenlaista härpäkettä ja varustetta aina niistä lampuista kommunikaatiovälineisiin, erilaisiin suojalaseihin ja vaikka kameroihin. Idealtaan kypärä tosiaan on hyvin modulaarinen kiipeilykypärän oloinen, joten kaikki ominaisuudet kannetaan myös sieltä mukana. Leukaremmi ja BOA-kiristys tekevät kypärästä todella tiukasti istuvan, mutta samalla mukavan pitää. Erilaiset kiristyksen säädöt sivureimmeistä huolehtivat siitä, että jokaisen kupolille saadaan mukava asento. Kypärän sisäpuolella on runsaasti pehmusteita, jotka voi myös halutessaan repiä irti. Erityismaininta vielä kypärän ilmanottoaukoille, joiden ansiosta kypärä pysyy kivan viileänä pitkiksi venyneiden hellepäivien aikana. Kaikenkaikkiaan paras jalkaväkimallinen kypärä joka Agentista löytyy ja ehdottomasti parasta mahdollista varustetta airsoft-harrastajalle.

– Valmistaja 101inc
– Modulaarinen taktinen kypärä
– Tilaa tarroille ja kiinnikkeet lisätaskuille sekä naamiointia varten
– Kiskot taskulampuille ja IR-valoille
– Yksi koko sopii kaikille
– Suojahuppu myydään erikseen
– Tetsaukseen! Airsoftiin!
– Malliltaan kiipeilykypärän oloinen
– Älä kysy toimiiko pyöräilykypäränä tai moottoripyöräajossa..

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä