• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Fostex Kenttälakki DPM Camo

Fostex Kenttälakki DPM Camo, brittiläinen viidakkomaastokuviointi, eri kokoja, huippuhalpa ja laadukas, valmistaja Fostex

Viidakkoon sopivaksi maastokuvioitu versio klassisesta armeijalakista!

15,00 €

Tyhjennä valinta

Fostex Kenttälakki DPM Camo, eri kokoja, nyt on tarjolla huippuhalpaa ja laadukasta kenttälakkia, valmistaja Fostex

Fostex Kenttälakki DPM Camo

Jos kuumuus oikein pahasti pääsee yllättämään, niin lakin molemmilla sivuilla on kaksi ilmanvaihtoreikää. Tarkastele kuviointia tarkemmin klikkaamalla tuotekuvat isommiksi!

Materiaali

Kenttälakki on valmistettu miellyttävästä 100% puuvillasta.

Muuta

Lakki on modernimpi versio jenkkimallisesta NATO-lakista, jossa lipan pituutta ja kaarevuutta on lisätty. Lakki ei ole enää sellainen tylppäkärkinen malli, vaan järkevämmän näköinen kaikin puolin. Tämä versio on tehty brittiläisellä DPM-viidakkomaastokuviolla, joka on ollut tuttu näky viidakkosodankäynnissä ympäri maailman.

Koot/päänympärys:

S (55cm) – M (57cm) – L (59cm) – XL (61cm)

Kenttälakki on 8cm korkea (mitattu etuosasta) ja lipan pituus keskeltä, kärjestä 7cm pitkä. Tutustu myös muihin Fostex Kenttälakin väreihin tästä!

Mitä jos haluamani koko/väri on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko tai väri on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi tuotteen! HUOMIO! Tätä kenttälakki mallia on saatavana useassa eri värissä yksivärisestä maastokuvioituun.

– Valmistaja Fostex
– Brittiläinen DPM Camo, maastokuvio
– 100% puuvillaa
– Edullinen perusmallinen kenttälakki!

 

Saatat myös pitää...