• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Gear Tie L 45CM Kaapelipaimen Musta

Gear Tie L 45CM Kaapelipaimen Musta, kaksi 45cm pitkää kappaletta per paketti, vapaasti väänneltävä kumitettu kaapelipaimen, pitää piuhat ja roikat siisteinä, pitää painavaakin kuormaa kuten urheilutarvikkeita, tarkoitettu rankkaan käyttöön, valmistaja Niteize – USA

Siivoa varusteesi nippuun jämäkillä kaapelipaimenilla!

9,99 €

Gear Tie L 45CM Kaapelipaimen Musta, kaksi 45cm pitkää kappaletta per paketti, vapaasti väänneltävä kumitettu kaapelipaimen, pitää piuhat ja roikat siisteinä, pitää painavaakin kuormaa kuten urheilutarvikkeita, tarkoitettu rankkaan käyttöön, valmistaja Niteize – USA

Gear Tie L 45CM Kaapelipaimen Musta

Kaikenmaailman kaapelit, piuhat, johdot, roikat, Porkat tai mitkä tahansa urheilurensselit nippuun siististi? Gear Tie -kaapelipaimenet on tämmöiseen toimintaan oikein passeleita. Rautalanka-, jeesusteippi- ja tarranauhaviritelmiä parempi ratkaisu, sillä Gear Tiet on helppo ottaa irti, eivät jätä pinnoille liimoja, ne on helppo pitää puhtaana ja käyttää uudestaan. Kaapelinippujen purkaminen ja paketointi käy juuri niin nopeasti kuin omat pikku kätöset liikkuvat! Kaapelipaimenen saa väännettyä oman makunsa mukaan paikalleen ja sitoa lopuksi vaikka itsensä ympärille, jos pelkää nipun purkaantuvan itsestään. Tuotekuvista löydät meidän omia sovelluksia sekä tukun valmistajan havainnekuvia kaapelipaimenten arkikäytöstä. Roudarit, työmiehet, MacGyver-soveltajat ja iänikuisissa kaapeli-infernoissa painijat, huomio! Gear Tie on ainut oikea tie.

Materiaali

Jämäkkä metallivaijeri sisällä. Ulkopuolelta kauttaaltaan kumitettua UV-suojattua materiaalia, joka ei kuitenkaan tarraa kiinni muihin pintoihin kuin itseensä. Ei kuitenkaan suositella herkästi vioittuville pinnoille kovan grippinsä ansiosta. Gear Tien molemmissa päissä on vahvennetut nupit, jotka estävät sidottua kaapelipaimenta purkaantumasta itsestään. Jos kuitenkin haluaa herkempiä asioita niputella, niin kannattaa suojata lasti vaikkapa pyyhkeellä.

Mitat ja paino

L-kokoiset Gear Tiet ovat 18″ eli ~45cm pitkiä. Painoa yhdelle Gear Tielle ei kerry kuin vajaat kolmekymmentä grammaa, joten suuresta lisästä varustekuormaan ei ole kyse.

Muuta ja käyttöohjeita

Agentin väki on onnistuneesti käyttänyt Gear Tie -niputtimia mm. lasten urheiluvarusteiden siistiin kuljettamiseen eli pyörät, luistimet ynnä jääkiekkovarusteet, sukset ja sählykamppeet hoituvat kokoon näppärästi. Retkeiluvermeitäkin pystyy sitomaan toisiinsa, mutta suosittelemme tätä käyttöä lähinnä autoon pakattaviin painavampiin retkivarusteisiin, kuten pikkukamiinoihin, isompiin telttoihin, työkaluihin tai kankaisiin sekä naamioverkkoihin. Reppuun voi kiinnitellä Gear Tien avulla mukavasti kevyempiä tavaroita, kuten sadeviittaa, makuualustaa, makuupussia tai sitoa paimenen tukemaan repun sivuun asemoitua kirvestä. Väliaikaisiin ripustuksiin ja vaikkapa varusteiden kuivattamiseen Gear Tiet sopivat paremmin kuin hyvin.

– Valmistaja Niteize
– Kaapelipaimen, jolla sidot varusteet kiinni
– Loistava apu kaapelisotkuihin ja tavaran kiinnittämiseen
– Kompakti ja kevyt
– Pitää muotonsa ja on tukeva lukittuna
– Metallinen sisävaijeri
– Kumitettu pinta pitää, muttei jätä jälkiä
– Pitkäikäinen ja laadukas tuote

Saatat myös pitää...