• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Gerber Air Ranger G10 Taittoveitsi

Gerber Air Ranger G10 Taittoveitsi, mustateräinen versio, sileä terä, pieni taktinen taittuva taskuveitsi, valmistaja Gerber – USA

Tästä erinomainen taktinen taskuveitsi eräilyyn tai yleistyökaluksi!!

68,00 €

Avainsanat: , , , , , , , , Brand:

Gerber Air Ranger G10 Taittoveitsi, mustateräinen versio, sileä terä, pieni taktinen taittuva taskuveitsi, valmistaja Gerber – USA

Gerber Air Ranger G10 Taittoveitsi

Taktiset taittoveitset on lähtökohtaisesti suunniteltu tukikäyttöön sotilaiden kenttäolosuhteisiin. Niillä ei varsinaisesti ole pituutta syrjäyttämään varsinaisia taisteluveitsiä taistelutilanteissa, mutta pystyvät hädän hetkellä muuntautumaan myös lähitaisteluaseeksi. Perusidealtaan nämä veitset ovat kuitenkin apuvälineitä ruokailun, huollon, laskeutumisvarusteiden, köysien tai muun materiaalin leikkaamiseen tarvittaessa. Tähän tarkoitukseen Gerber on luonut Air Ranger -malliston, josta löytyy apuväline jokaiselle sotilaalle, eräilijälle tai vaikkapa nöyrälle varastotyöntekijälle. Veitset ovat jommalla kummalla kädellä avattavia, lukittavia ja yleisesti yhdellä kädellä operoitavia, joten niiden käsittely on soljuvaa ja ne pysyvät näppäimissä kiinni erinomaisesti. Kiinnitymahdollisuuksiakin on enemmän kuin normaalisti, sillä irroitettavan vyöklipsin ohella myös rannelenkin tai muun narun kiinnittäminen onnistuu runkoon tehtyä läpeä käyttämällä.

Materiaali

Terä 7Cr17MoV-terästä ja kahva G10-komposiittia.

Paino & mitat

Mitta avattuna 18,5 cm, josta terää 8,4 cm. Painoa veitsellä on 74 grammaa.

Muuta

Terä on kokonaan sileä perinteisellä kaarevalla pistokärjellä. Tämän vuoksi terää on helppo käyttää viiltämään laatikkoja auki tai avaamaan paketointeja vain yksinkertaisesti painamalla hamarapuolelta. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi laatikoiden availuun tai muuhun pikkunikkarointiin, kuten vuolemiseen ja kuorimiseen.

Jos jokin haluamasi Gerber Veitsi, taittoveitsi ym. on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Mustateräinen taittoveitsi
– Taktinen viiltoterä
– Sileä terä
– Kompakti
– Vyöklipsi, ei sisällä kiinteää koteloa

Jos jokin haluamasi Gerber Outdoor veitsi tai muu malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite jotta viesti ei mene vahingossa roskaposteihin) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!