• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 4kpl jäljellä

Gerber Bear Grylls Paracord Fixed Blade Veitsi

Agentti Suosittelee! Erinomainen eräveitsi, jonka voi tuunata mieleisekseen omanvärisellä paracord-kahvalla! Gerber Bear Grylls Paracord Fixed Blade Veitsi, kiinteärunkoinen eräveitsi, monipuolinen ja kompakti selviytymisveitsi, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet kaikkiin olosuhteisiin

85,00 € 59,00 €

Gerber Bear Grylls Paracord Fixed Blade Veitsi, kiinteärunkoinen eräveitsi, monipuolinen ja kompakti selviytymisveitsi, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet kaikkiin olosuhteisiin, mukana tulee vahva kydex kotelo

Gerber Bear Grylls Paracord Fixed Blade Veitsi

Gerber Bear Grylls Paracord Fixed Blade, nyt on kyseessä todella kompakti, näppärä ja miltei tuhoutumaton veitsi Gerberiltä. Veitsi on valmistettu kokonaan yhdestä metallinpalasta, jossa on yksGerber Bear Grylls Paracord Fixed Blade Veitsi, nipuolinen terä sekä viistoitettu terän kärki puhkomista varten. Terän leikkaava osa on täysin suora. Tukeva rakenne takaa erinomaisen otteen kaikenlaisessa käytössä.

Materiaali

Ruostumatonta terästä, tarkemmin tyyppiä 5Cr15MoV, joka on kestoa ja teränpitoa varten käsiteltyä. Kahva on nylonista valmistettua paracordia.

Muuta

Paketti sisältää kevyen ja kätevän muovisen tupen/kotelon, jossa on irroitettava vyönsolki kiinnitystä varten. Gerber Bear Grylls Paracord Fixed on kahvaltaan punottua paracordia, joka on kestävyydeltään ja vetoluujudeltaan omaa luokkaansa. Tarvittaessa kahvan voi purkaa ja käyttää sadesuojan, hätälastan tai muun sidottavan kohteen valmistamiseen. Noin 115 cm pitkä purettu paracord-kahva on tietenkin myös vaihdettavissa eriväriseksi kattavasta paracord-valikoimastamme. Tutki tarkkaan miten kahva on alunperin punottu, leikkaa 115 cm pitkä pätkä paracordia valmiiksi, pura vanha kahva pois ja laita uudenvärinen paracord tilalle! Helppoa!

Lisäksi mukana Bear Gryllsin oma “Priorities of Survival” -selviytymisopas. Sopii erinomaisesti myös kevyempiin retkiin luonnossa.

Veitsen koko ja mitat

Pituus 19,7 cm, josta terän pituus 8,3 cm. Painoa veitselle kertyy kahvan kanssa 163 grammaa.

Muuta

Jos jokin haluamasi Gerber Veitsi, taittoveitsi ym. on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Ylistetyn Bear Grylls -tuotesarjan selviytymisväline
– Puhdas eräveitsi perusmuodossaan
– Kahvana purettava paracord-punos, tutustu laajaan paracord käysi valikoimaamme!
– Kevyt, kompakti ja näppärä veitsi
– Miltei tuhoutumatonta käsiteltyä terästä

 

Saatat myös pitää...