• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE New1kpl jäljellä

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi 50-50

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi 50-50, Seikkailija Bear Gryllsin suunnittelemaa mallistoa, Gerber-Fiskars -tuotantoa, tyvestä sahalaitainen 50-50 -terä, kestävä ja yksinkertainen rakenne, vyöklipsillä, valmistaja Gerber – USA

Erinomainen taittoveitsi eräkäyttöön tai vaikkapa hansikaslokeroon varmuuden vuoksi!

55,00 € 49,90 €

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi 50-50, Seikkailija Bear Gryllsin suunnittelemaa mallistoa, Gerber-Fiskars -tuotantoa, tyvestä sahalaitainen 50-50 -terä, kestävä ja yksinkertainen rakenne, vyöklipsillä, valmistaja Gerber – USA

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi 50-50

Tämä tapaturma-altis kaveri nimeltä Bear Grylls teki tälläisen varustemalliston Gerberin kanssa. Läpeensä hienoja ja ennenkaikkea älyttömän kestäviä työkaluja. BG Scout on taittoveitsi, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan vetää monia muita saman luokan veitsiä pataan ihan 10 – 0. Ideana on tehdä selviytymisvälineeksikin kelpaavia mahdollisimman yksinkertaisia työkaluja, jotka on helppo pitää kunnossa, eivätkä ole alttiita hajoamaan. Mitä yksinkertaisempi rakenne ja kestävämmät materiaalit, sitä pitkäikäisempi työkalu!

Ominaisuudet

Tässä Scoutin mallissa on suora leikkaava terä. Terän saa esille helposti tyvessä olevien peukalotappien avulla. Ei ole väliä oletko vasuri vai oikeakätinen, tapit on molemmilla puolilla. Kahva on teksturoitua kumia ja vahvasti muotoiltu, eipähän työkalu lipeä kädestä märkänäkään. Työkalussa on jämäkkä vyöklipsi. Takaosassa on pieni reikä johon voit asentaa esimerkiksi remmin. Saatavana myös suoralla terällä!

Mitat & paino

Scoutin kokonaispituus avattuna 18,5 cm, josta terän pituus 9,2 cm. Pituus suljettuna 10,2 cm. Painoa Scoutille kertyy vain 68 grammaa.

Muuta

Terä lukittuu ja se vapautetaan takana olevasta painikkeesta. Työkalun päävärit ovat harmaa ja oranssi. Terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Terän pituus on 80mm. Työkalun kokonaispituus avattuna on 185mm ja suljettuna 105mm.

Mitä teen jos haluamani veitsi on loppu?

Jos jokin haluamasi Gerberin tuote on loppu, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle laittamalla puuttuva tuote ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta saapuu varastoomme/myymäläämme. Kun teet tämän jälkeen tilauksen, niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Bear Grylls -mallistoa
– 50-50 -teräinen malli
– Mustaterä
– Kätevä lukitusmekanismi kahvan hamarassa
– Laadukasta Gerber-Fiskars -tuotantoa!

Saatat myös pitää...