• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi, maineikasta Bear Grylls-mallistoa, kestävä, vyöklipsillä, kompakti yhdellä kädellä avattava taittoveitsi, valmistaja Gerber – USA

55,00 € 46,75 €

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi, Seikkailija Bear Gryllsin suunnittelemaa mallistoa, kestävä ja yksinkertainen rakenne, vyöklipsillä, valmistaja Gerber – USA

Gerber Bear Grylls Scout Taittoveitsi

Toi yks tyyppi nimeltä Bear Grylls teki tälläisen varustemalliston Gerberin kanssa. Nää on aika mageita ja ennenkaikkea älyttömän kestäviä työkaluja. BG Scout on taittoveitsi, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan vetää monia muita veitsiä pataan ihan 10 – 0. Ideana on tehdä selviytymisvälineeksikin kelpaavia mahdollisimman yksinkertaisia työkaluja, jotka on helppo pitää kunnossa, eivätkä ole alttiita hajoamaan. Mitä yksinkertaisempi rakenne ja kestävämmät materiaalit, sitä pitkäikäisempi työkalu!

Ominaisuudet

Scoutissa on 50/50 terä. Kärki on sielä ja juuri on sahalaitainen. Terän saa esille helposti tyvessä olevien peukalotappien avulla. Ei ole väliä oletko vasuri vai oikeakätinen, tapit on molemmilla puolilla. Kahva on teksturoitua kumia ja vahvasti muotoiltu, eipähän työkalu lipeä kädestä märkänäkään. Työkalussa on jämäkkä vyöklipsi. Takaosassa on pieni reikä johon voit asentaa esimerkiksi remmin.

Muuta

Terä lukittuu ja se vapautetaan takana olevasta painikkeesta. Työkalun päävärit ovat harmaa ja oranssi. Terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Terän pituus on 80mm. Työkalun kokonaispituus avattuna on 185mm ja suljettuna 105mm.

Jos jokin haluamasi Gerber Veitsi, taittoveitsi ym. on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

 

– Valmistaja Gerber
– Bear Grylls -mallistoa
– 50/50 terä

Saatat myös pitää...