1kpl jäljellä

Gerber Bear Grylls Ultimate Selviytymisveitsi

Gerber Bear Grylls Ultimate Selviytymisveitsi, mustateräinen versio, sileä terä, täysikokoinen metsästys ja ulkoilu puukko, vahva kotelo, tulukset piilotettuna tuppeen, valmistaja Gerber – USA

Tästä erinomainen täyspitkä taktinen veitsi eräilyyn tai yleistyökaluksi!

89,45 €

Gerber Bear Grylls Ultimate Selviytymisveitsi, mustateräinen versio, sileä terä, täysikokoinen metsästys ja ulkoilu puukko, vahva kotelo, tulukset piilotettuna tuppeen, valmistaja Gerber – USA

Gerber Bear Grylls Ultimate Selviytymisveitsi

Taktiset taisteluveitset on lähtökohtaisesti suunniteltu tukikäyttöön taistelutilanteissa, joissa erinäisten esteiden purkaminen, astioiden avaaminen tai puhdas lähitaistelu ovat mahdollisia skenaarioita. Ultimate on taktisen tupen kanssa toimitettava täyskokoinen taisteluveitsi hieman Gerberin LMF-veitsien tapaan. Kotelon voi tosiaan kiinnittää soturityyliin vaikka rintakehän päälle tai reisipaneeliin, kunhan vain varusteet ovat kiinnityksiltään kunnossa. Veitsen kannassa on läpiviedyn terän ansiosta kestävä iskukulma lasin tai metallin läpäisyyn.

Materiaali

Terä 420HC-terästä ja kahva kumitettua lasinylon-komposiittia.

Paino & mitat

Mitta avattuna 24,8 cm, josta terää 12,2 cm. Painoa veitsellä on tupen kanssa 309 grammaa ja ilman 204 grammaa.

Muuta

Terä on kokonaan sileä perinteisellä kaarevalla pistokärjellä. Tämän vuoksi terää on helppo käyttää katkomaan risuja, köynnöksiä, petoeläinten elinkaaria tai vaikka avaamaan astetta jykevämpiä paketointeja. Gerber StrongArm sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon, pilkkomiseen ja kuorimiseen reissun päällä. Mukana tulevan MOLLE-yhteensopivan kotelon saa vyölle tai reppuun kiinni kätevästi solkimallisen kiinnityksensä avulla. Saatavana myös täysin suorana sileäteräisenä versiona.

Mitä jos veitset on myyty loppuun?

Jos jokin haluamasi Gerberin valmistama taisteluveitsi, taittoveitsi tai muu työkalu on loppu, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta täydennetään varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Mustateräinen taisteluveitsi
– Bear Grylls- selviytymismallistoa
– Mukana pilli ja tulukset
– Taktinen viiltoterä eli ”suora terä”
– Erinomainen modulaarinen tuppikotelo
Vyöklipsi

Saatat myös pitää...