• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Gerber BG Parang Machete

Gerber BG Parang Machete, raivaustyökalu nylonkotelolla, ideaaliterä puskien, risukkojen ja muun sellaisen leikkaamiseen, valmistaja Gerber – USA

Bear Grylls -mallistoa. Kunnon työkalut selviytymiseen! Kun Bear vie presidentti Obaman metsään, on parangi mukana. True story.

79,00 € 67,15 €

Gerber BG Parang Machete, isohko raivausveitsi, Bear Grylls Parang, nylonkotelolla, ideaaliterä puskien, risukkojen ja muun sellaisen leikkaamiseen, valmistaja Gerber

Gerber BG Parang Machete

Tämä Gerberin ja Bear Gryllsin yhteistyön tuloksena syntynyt selviytymistyökalu on moderni versio perinteisestä viidakkoväen machetesta. Terässä on painoa, sen kulma on oikeanlainen ja lääniä sen verran, että kapeammat esteet poistuvat suht nopeasti monena osana eri suuntiin pois tieltä. Sopii siis loistavasti niin viidakkokäyttöön tai eteläsuomalaisen takapihan kevätsiivoukseen. Pienempien polttopuiden pilkkominen sujuu kuin tanssi, kunhan nyt ei siis ihan mitään tukkeja ala tällä kouluttamaan. Lisäksi allekirjoittanut on jo ehtinyt purkamaan mökillä vanhan ulkohuussin tätä apuna käyttäen, eikä lannistunut lankkuun tai yhdeksän tuuman nauloihinkaan. ”Sexy time!”

Materiaali

Korkeahiiliterästä, jotta teroittaminen olisi helpompaa, kuluminen vähäisempää ja terä vahvempi! Terää kannattaa kuitenkin pitää hyvänä, huoltaa, putsata ja öljytä. Näin se palvelee sinua pitkään. Kotelo/huotra/tuppi/kantoväline on laadukasta armeijatason nylonia, joka on vahvistettu metalliniitein ja on vielä tämän lisäksi homehtumista vastustavaa sorttia. Kotelo aukeaa tarranauhan ja nappien avulla. Vyölle kiinnittämisen apuna on vyölenkki. Kätevää. Materiaalilla ja valmistusvikojen varalta elinikäinen valmistajan takuu!

Koko ja paino

Pituus 49,5 cm, josta terän pituus 34,3 cm. Paino 770 grammaa koteloituna, paino ilman koteloa 580 grammaa.


Muuta

Vedetään henkeä: Terän rakenne on yhtenäinen ja jatkuu aina kahvan loppuun asti, rannelenkki pitää työkalun kiinni ranteessasi, ergonomisesti kuvioitu kumikahva on kädessä mukava ja ehkäisee otteen lipsumista. Mukana Bear Gryllsin ohjevihkonen selviytymisen tärkeimmistä seikoista ja tupessa on vielä näppärät ohjeet lentokoneiden huomion herättämiseksi ja hätätilanteiden edellyttämät eleet siististi selitettynä.

– Gerber BG Parang Machete Raivausveitsi, nylonkotelolla
– ”Tehovesuri”, jossa laadukas ja vahva korkeahiiliteräsrakenne
Tehokas terä, jossa sopiva paino ja optimaalinen kulma
– Ergonominen kahva ja varmistuslenkki
– Mukana Bear Gryllsin selviytymisopas ja SOS-ohjeet
Materiaalilla ja valmistusvikojen varalta elinikäinen valmistajan takuu!

Jos jokin haluamasi Bear Grylls tuote on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Saatat myös pitää...