• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Gerber CFB Tanto Taktinen Taisteluveitsi Musta

Gerber CFB Tanto Taktinen Taisteluveitsi Musta, tantokärkinen virtaviivainen taisteluveitsi, mustateräinen versio, muotoiltu kahva, puoliksi sahalaitainen 50-50 -teräinen versio, moderni taisteluveitsi tyylikkäällä otteella, valmistaja Gerber – USA

Harvinainen versio menestyksekkäästä CFB-taisteluveitsestä tantoterällä!

220,00 €

Gerber CFB Tanto Taktinen Taisteluveitsi Musta, tantokärkinen virtaviivainen taisteluveitsi, mustateräinen versio, muotoiltu kahva, 50-50 -teräinen versio, moderni taisteluveitsi tyylikkäällä otteella, valmistaja Gerber – USA

Gerber CFB Tanto Taktinen Taisteluveitsi Musta

Taktiset taisteluveitset on lähtökohtaisesti suunniteltu tukikäyttöön taistelutilanteissa, joissa erinäisten esteiden purkaminen, astioiden avaaminen tai puhdas lähitaistelu ovat mahdollisia skenaarioita. Gerberin maineikas CFB – eli Combat Fixed Blade – on taktisen tupen kanssa toimitettava ketterä taisteluveitsi hieman Gerberin StrongArm-veitsien tapaan. Kotelon voi kiinnittää soturityyliin vaikka rintakehän päälle tai reisipaneeliin, kunhan vain varusteet ovat kiinnityksiltään kunnossa. Veitsen kannassa on läpiviedyn terän ansiosta kestävä iskukulma lasin särkemiseen tai purkkien avaamiseen.

Materiaali

Terä 154CM-korkeahiiliterästä ja kahva kumitettua komposiittia.

Paino & mitat

Mitta avattuna 23,5 cm, josta terää 10,8 cm. Painoa veitselle tulee 139 grammaa tupen kanssa.

Muuta

Terä on puoliksi sahalaitaista sorttia modernilla tantoterällä. Tämän vuoksi terää on helppo käyttää sekä taistelutoiminnassa että huoltopuuhissa. Sillä pistää läpi paksunkin kankaan tai vaikka avaamaan astetta jykevämpiä paketointeja. CFB sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon, pilkkomiseen ja kuorimiseen reissun päällä. Mukana tulevan MOLLE-yhteensopivan kotelon saa vyölle tai reppuun kiinni kätevästi solkimallisen kiinnityksensä avulla.

Mitä jos veitset on myyty loppuun?

Jos jokin haluamasi Gerberin valmistama, taittoveitsi tai muu työkalu on loppu, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle lisäämällä puuttuva koko ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostiosoite ilmaantuvaan kyselykenttään! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Moderni taisteluveitsi
– Taktinen tantoterä
– Puoliksi sahalaitainen 50-50 -terä
– Mustateräinen versio
– Erinomainen modulaarinen MOLLE-kotelo

Saatat myös pitää...