• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Gerber EAB Lite Taskuveitsi

Gerber EAB Lite Taskuveitsi, alkuperäisen”Exchange-A-Blade” pocket knifen uusi versio, taittoveitsi, metallinvärinen, lukittuva, suunniteltu paketointien avaamiseen, valmistaja Gerber – USA

Kätevä mattoveitsimallinen taskuveitsi varastohommiin tai ahkeraan pakettien avaamiseen!

25,00 €

Gerber EAB Lite Taskuveitsi, alkuperäisen”Exchange-A-Blade” pocket knifen uusi versio, taittoveitsi, metallinvärinen, lukittuva, suunniteltu paketointien avaamiseen, valmistaja Gerber – USA

Gerber EAB Lite Taskuveitsi

Gerberiltähän löytyy veitsiä ja työkaluja kaikkeen mahdolliseen, kaikkein spesifisimmiinkin tarpeisiin. EAB on kooltaan kompakti, aina mukana kulkeva apuväline, joka Agentinkin varastossa on ahkerassa käytössä pahvilaatikkojen ja muovien availussa. Veitsen rakenne on lukittuva ja ainutlaatuinen terän puolella sijaitseva sormisuoja antaa liikkumavaraa erimallisten pakettien availussa. Erityisen miellyttävää veitsen käyttö on tilanteissa, joissa leikattavaa on paljon ja terä ei saa upota liian syvälle naarmuttamaan itse pakattua tavaraa. Mattoveitsimallisen teränsä vuoksi Gerber EAB Lite on näppärä apuväline isojen muoviliuskojen, pressujen, kokolattiamattojen ja suojapahvien leikkelyssä.

Materiaali

High Carbon K5 terästä.

Paino & mitat

Painoa EAB Litelle kertyy 65 grammaa. Mittaa avattuna 130 mm senttiä, josta terä 40 mm. Pituus suljettuna 76 mm. Terän paksuus 2 mm.

Muuta

EAB on erikoisen näköinen kaveri sekä auki että kokokoontaitettuna. Se menee yhtä pieneen tilaan kuin USB-muistitikku ja painaa suunnilleen yhtä paljon. Kuitenkin avattuna ja lukittuneena se on jämäkästi käteen istuva, eikä lipsu otteesta vauhdikkaassakaan toiminnassa. Terä on kaiken lisäksi mahdollista vaihtaa, jos se pääsee kulumaan kuntoon, johon teroittaminenkaan ei auta!

Mahtavan Gerber Outdoor -taittolapion löydät täältä!

– Valmistaja Gerber, USA
– Mattoveitsimallinen taittoveitsi
– Vuoden 2019 “Lite”-malli
– Metallin värinen
– Pieni
– Kevyt
– Liner lock -lukitus

Saatat myös pitää...