facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Gerber EAB Taskuveitsi

22,00 

0 out of 5

Gerber EAB Taskuveitsi, EAB =  ”Exchange-A-Blade”pocket knife, taittoveitsi, metallinvärinen, lukittuva, suunniteltu paketointien avaamiseen.

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Gerber EAB  Taskuveitsi, EAB = ”Exchange-A-Blade” pocket knife, taittoveitsi, metallinvärinen, lukittuva, suunniteltu paketointien avaamiseen

Gerber EAB pocket Knife

Gerberiltähän löytyy veitsiä ja työkaluja kaikkeen mahdolliseen, kaikkein spesifisimmiinkin tarpeisiin. Gerber EAB taskuveitsi on todella kompakti, aina mukana kulkeva apuväline, joka Agentinkin varastossa on ahkerassa käytössä pahvilaatikkojen ja muovien availussa. Veitsen rakenne on lukittuva ja ainutlaatuinen terän puolella sijaitseva sormisuoja antaa liikkumavaraa erimallisten pakettien availussa. Erityisen miellyttävää veitsen käyttö on tilanteissa, joissa leikattavaa on paljon ja terä ei saa upota liian syvälle naarmuttamaan itse pakattua tavaraa. Mattoveitsimallisen teränsä vuoksi Gerber EAB taskuveitsi malli on näppärä käyttää myös isojen liuskojen leikkaamisessa, esimerkiksi pressujen, kokolattiamattojen tai pakkauspahvien leikkelyssä.

Materiaali

High Carbon K5 terästä.

Paino & mitat

Painoa EAB:lle kertyy 63 grammaa. Mittaa avattuna 10,4 senttiä, josta terä 4,3 cm. Suljettuna laite on vain 6,1 cm pitkä.

Muuta

Gerber EAB taskuveitsi on erikoisen näköinen kaveri sekä auki että kokokoontaitettuna. Se menee yhtä pieneen tilaan kuin USB-muistitikku ja painaa suunnilleen yhtä paljon. Kuitenkin avattuna ja lukittuneena se on jämäkästi käteen istuva, eikä lipsu otteesta vauhdikkaassakaan toiminnassa.

Katso myös Gerber Outdoor taittolapio tästä!

– Valmistaja Gerber
– Mattoveitsimallinen taittoveitsi
– Metalliväri
– Pieni
– Kevyt
– Lukittu

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä