• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Vain 2 varastossa

Gerber Evo Large Tanto Taittoveitsi

Gerber Evo Large Tanto Taittoveitsi, musta, tantoterä, myös sahaava osa, pieni ja pippurinen taittuva taskuveitsi, valmistaja Gerber – USA

66,00 €

Avainsanat: , , , , , , , Brand:

Gerber Evo Large Tanto Taittoveitsi, mustateräinen versio, tantokärkinen terä, pieni ja pippurinen taittuva taskuveitsi, valmistaja Gerber – USA

Gerber Evo Large Tanto Taittoveitsi

Tämä veitsi on pieni, mutta todella näppärä työkalu erämatkalle, pakkausten purkamiseen tai yleikäyttöveitseksi. Jos tarvitset aina mukana kulkevaa pikkuterää, Gerber Evo Large Tanto Taittoveitsi on kaikki tarvittava todella pienessä paketissa. Vyöklipsin avulla veitsen saa kiinnitettyä miltei mihin tahansa ja kokonsa puolesta veitsi on sopiva myös taskuun kuin taskuun. Kulkee mukana kaikkialla missä sinäkin!

Materiaali

Terä 7Cr17MoV-terästä ja kahva AL 6061-T6 -komposiittia.

Paino & mitat

Mitta avattuna 20,95 cm, josta terää 8,89 cm. Painoa veitsellä on 85 grammaa.

Muuta

Terä on kokonaan sileä tantomallisellä terällä. Tämän vuoksi terää on helppo käyttää painamalla hamarapuolelta ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi laatikoiden availuun tai muuhun pikkunikkarointiin.

Mitä jos veitsi on päässyt loppumaan?

Jos jokin haluamasi Gerberin veitsi on loppu, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisätä sen odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite!), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kunhan tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi veitsen!

– Valmistaja Gerber, USA
Mustateräinen taittoveitsi
– Tantokärkinen terä
– 50-50 sileä-sahalaitainen terä
– Kompakti
– Vyöklipsi

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!