• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Gerber Gatormate Taittoveitsi Suoraterä

Gerber Gatormate Taittoveitsi Suoraterä, suorateräinen versio, metallinvärinen terä, taktinen taittoveitsi, valmistaja Gerber – USA

Tästä erinomainen taktinen taskuveitsi eräilyyn tai yleistyökaluksi!!

58,00 €

Gerber Gatormate Taittoveitsi Suoraterä, suorateräinen versio, metallinvärinen terä, taktinen taittoveitsi, valmistaja Gerber – USA

Gerber Gatormate Taittoveitsi Suoraterä

Taktiset taittoveitset on lähtökohtaisesti suunniteltu tukikäyttöön sotilaiden kenttäolosuhteisiin. Niistä ei ole syrjäyttämään varsinaisia taisteluveitsiä, mutta pystyvät hädän hetkellä muuntautumaan myös lähitaisteluaseeksi. Perusidealtaan nämä veitset ovat oivia apuvälineitä ruokailun, huollon, laskeutumisvarusteiden turvalliseen katkomiseen sekä köysien tai muun kenttämateriaalin leikkaamiseen. Tähän tarkoitukseen Gerber on luonut Gator-malliston, jonka siroteräisempi Gatormate on oiva apuväline jokaiselle sotilaalle, eräilijälle tai vaikkapa nöyrälle varastotyöntekijälle. Veitset ovat kummallakin kädellä avattavia, lukittavia ja yleisesti yhdellä kädellä operoitavia, joten niiden käsittely on soljuvaa ja ne pysyvät näppäimissä kiinni erinomaisesti. Kiinnitysmahdollisuuksista vastaa mukana toimitettava soljitettu nylonkotelo, mikäli veitsen taskussa kantaminen ei sovi.

Materiaali

Terä on 420HC-terästä ja kahva nylonkomposiittia, jossa Gator Grip -kuviointi. Kantokotelo on 100% ballistista nylonia.

Paino & mitat

Mitta avattuna 18,3 cm, josta terää 7,8 cm. Painoa veitsellä on 85 grammaa.

Muuta

Terä on kokonaan sileä perinteisellä kaarevalla pistokärjellä. Tämän vuoksi terää on helppo käyttää viiltämään laatikkoja auki tai avaamaan paketointeja vain yksinkertaisesti painamalla hamarapuolelta. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi laatikoiden availuun tai muuhun pikkunikkarointiin, kuten vuolemiseen ja kuorimiseen. Mahtava yleisveitsi eräilyyn ja jokaisen reissaajan reppuun.

Jos veitsi on loppunut?

Jos jokin haluamasi Gerberin veitsi on loppu, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Kirkasteräinen taittoveitsi
– Taktinen viiltoterä
– Sileä terä
– Kokoontaitettuna kompakti
– Mukana vyökotelo