• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Gerber Gorge Mini Taittolapio

Gerber Gorge Kenttälapio, musta terä ja its asiassa koko minilapio on musta, kompakti, pistoterä, kuokka ja vasara samassa minilapiossa, nylonista valmistettu säilytyspussi mukana.

46,00 € 39,10 €

Gerber Gorge Mini Taittolapio, musta, kompakti, pistoterä, kuokka ja vasara, valmistaja Gerber – USA

Gerber Gorge Mini Taittolapio

Gerber Gorge Taittolapio, Gorge on pienikokoinen lapio, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin muissa perinteisissä kenttälappareissa. Lapion varsi on säädettävä ja iskuosa on taitettava. Mukana tuleva kantopussi on kätevä apuväline lapiota pakattaessa, sillä siihen verhottu metallinen lapionterä ei kolise repussa muita metalleja vasten.

Materiaali

Terästä. Kahva kumitettua polyamidia. Kantopussi nylonia.

Ominaisuudet

Lapion kärkeä voidaan käyttää ihan normaaliin kaivamiseen, mutta taittamalla siitä saadaan myös hakku. Kun pistokärki on taitettu, niin toiselle puolelle nousee pieni metallinen iskuosa esille. Se toimii vasarana. Muissa kenttälapioissa, etenkin armeijamallisissa, pisto-osa on asennettu runkoon alumiinista valmistetuilla niiteillä. Ne ei kestä iskua, joten Gerber duunas tämmösen oman vasaran, jossa iskun voimat eivät kohdistu lapion kiinnitysosiin, vaan suoraan omaan vasarapäähän.

Muuta

Lapio saadaan superpieneen tilaan. Pituutta Gorgella on kokonaan avattuna noin 40cm. Suljettuna pituus on noin 22cm. Painoa työkalulla on 793 grammaa. Tämmöinen työkalu pitäisi olla jokaisella himassa, autossa, repussa, taskussa ja veneessä.

Mitä jos tuotetta ei ole enää varastossa?

Jos jokin haluamasi Gerber Veitsi, taittoveitsi ym. on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber
– Pisto-osan lisäksi vasarapää
– Musta
– Nylonkantopussi

Saatat myös pitää...