• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 31kpl jäljellä

German Paraboots Maihinnousukengät Musta

German Paraboots Maiharit Musta, “Springerstiefel”, nahkaa, valkoinen tikkaus, perinteinen nahkamaihinnosukenkä, todella laaja valikoima kokoja: 37 – 50, valmistaja Brandit – Saksa

Kappas! Nyt lähtee järkihintaan!

99,00 € 70,00 €

Tyhjennä valinta

German Paraboots Maihinnousukengät Musta, nahkaa, “Springerstiefel”, valkoinen tikkaus, perinteinen nahkamaiharimalli, reprotuotantoa, valmistaja Brandit – Saksa

German Paraboots Maihinnousukengät Musta

Perinteistäkin perinteisempi nahkamaihinnousukenkä korkealla varrella ja tiuhalla nauhoituksella. Kengässä on vakiona kova kumipohja ja sen suoma rullaava askellus. Kuten maihinnousukengän kuuluu, German Parabootsit kestävät rankkaakin käyttöä ja tarjoavat pienellä huoltamisella hyvinkin pitkää käyttöikää. Suosittelemme hoitoon: Heyn valmistama nahankyllästesuihke tai Haixin oma kenkälankki musta. German Paraboots Maihareista tulee huomattavasti vettähylkivämpiä, jos käytät edellämainittuja olevia hoitotuotteita. Todella edullinen perusmallinen maihinnousukenkämalli, joka on valmistettu hyvästä nahasta.

Materiaali

100% nahkaa. Kumipohja. Iltti keinonahkaa, traktoripohja-kuviointi, valkoinen tuplatikkaus, pyöristetty nahkavarren yläreuna.

Muuta

Parabootseissa on nauhoitus yhdeksässä rivissä. Perinteisen hyppykengän malliin näistä löytyy vahvistettu kantapää, irroitettava pohjallinen ja ihka aito teräskärki. Pohja on kolmikerroksinen. Näppärä vetolenkki maiharin takana, joka helpottaa huomattavasti maihinnousukengän jalkaan laittoa. Kaikin puolin erinomaiset käyttökengät huokeaan hintaan. Suosittelemme german parabootseille vahvaa sisäänajoa jotta kenkä pehmenee mieluisaksi ja mukautuu sinun jalkaasi. Pohjassa traktori-kuviointi.

Koot

Mielestäni tässä mallissa on normaali koot, saatavana laaja valikoima kokoja: 37 – 50. Ajantasaisen saldomäärän kullekin koolle löydät kun valitset koon alasvetovalikosta. Mikäli tarvitset tarkan mitan pohjallisen pituudesta tilatessasi tätä maihinnousukenkää ilmoita se vapaamuotoisessa kentässä. Jos käytät useampaa villasukkaa, tilaa yksi koko isompi kuin normaalisti. Kovissa pakkasissa (-10 ja eteenpäin) suosittelemme seuramaan pohjaa ettei se pääse jäätymään. German Paraboots Maiharit on tarjolla myymälässämme.

Mitä jos haluamani koko on loppu?

Jos jokin haluamasi German Paraboots Maiharien koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite!) jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin saat varmasti haluamasi maiharit!

Katso tästä Phantom 10-reikää teräskärki maihari!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Perinteinen nahkamaihari klassiselle ihmiselle järkevään hintaan!
– Mustan värinen
– 9-rivinen nauhoitus, valkoinen tikkaus kengänpohjan ympäri
– Vahvistettu kantapää, vetolenkki varren takaosassa helpottamaan jalkaan laittoa
– Irtopohjalliset
– Laskuvarjojääkärin malli, tunnetaan myös nimellä Springerstiefel
– Saatavana laaja valikoima kokoja, koko valikoima 37 – 50

 

Saatat myös pitää...