facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

German Parka Takki Sininen Ylijäämää

76,00 

0 out of 5

German Parka Takki Sininen Ylijäämää, irroitettava lämpövuori, reilut koot, hyväkuntoista ylijäämää, aito armeijatakki, osta ennenkuin loppuvat!

Poista

Kuvaus

German Parka Takki Sininen Ylijäämää, käytetty, aito Saksan Armeijan talvitakkimalli, irroitettava lämpövuori, reilut koot, hyväkuntoisia

German Parka Takki Sininen Ylijäämää

Perinteinen saksalainen armeijaparka, nk- ”Shoreman’s field parka” -malli. Takissa on kaikki armeijakäyttöön tarpeelliset ominaisuudet, kuten irroitettava sisävuori, isot taskut ja kiristysmahdollisuudet miltei jokaiselle kuviteltavalle kohdalle.
Takki on talvella kovassakin pakkasessa toimiva ja kevätsyksyllä ilman vuorta juuri sopivan lämmin olematta kuitenkaan hiostava.

Materiaali

Puuvillakangasta. Lisälämpövuori on kokonaan polyesteriä.

Koko

S-koko rinnan ympärys noin 110cm, hihan pituus kainalosaumasta hihansuuhun 38,5cm, takin pituus 78cm

Muuta

Takin erityisominaisuuksiin kuuluvat tosiaan nuo erinomaisen pätevät kiristysvetimet, joilla takin saa tiukasti kiinni kroppaan tuulisissakin olosuhteissa. Takin ison hupun saa jopa ison pyöräilykypärän päälle, joten kookkaasta suojasta tässä on kyse. Etustaskut ovat isot ja painavan tavaran kestävää sorttia. Etumuksen lämmittelytaskut ovat erityisesti kovilla pakkasilla joukkoliikennevälinettä odotellessa tervetullut ominaisuus. Etuvetoketjua suojaava läppä ja pitävä tikkaus pitävät kylmän loitolla. Lisälämpövuoressa on läpivienti takin sisävuoren taskuun.

Tästä voit tilata uuden German Parka takin sinisen värisenä!

– Aito Saksan armeijan talvitakki
– Sininen
– Irtovuori
Käytettyjä, mutta hyväkuntoisia
– Hyväkuntoisia
– Pitää erinomaisesti tuulta
– Kiristysominaisuudet kunnossa

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä