• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

GI Combat Talvikenttälakki Tricolor

GI Combat Talvikenttälakki Tricolor,  desert-/aavikkomaastokuvioinnilla, jossa on sisääntaitetut fleecekorvaläpät suojaamaan syksyn/talven tuulelta ja tuiskulta.

Vain S-koko jäljellä, muut koot loppuunmyyty!

25,00 € 18,00 €

Tyhjennä valinta

GI Combat Talvikenttälakki Tricolor, desert-/aavikkomaastokuvioinnilla väritetty kenttälakki, jossa on sisääntaitetut fleece-korvaläpät, perinteisen GI Combat Capin talvimalli

GI Combat Talvikenttälakki Tricolor

Tämä perinteistäkin perinteisempi amerikkalainen talvikenttälakki on ollut mukana kuvioissa toisen maailmansodan ajoista asti. Perinteisen kenttälaki rinnalle otettu talviversio sisälsi hatun sisältä kääntyvät fleece korvasuojat, jotka estivät jenkkimosurien korvia tippumasta irti hyisien Euroopassa käytyjen talvitaisteluiden lomassa. Lakki on toki mahdollista pukea myös kypärän alle, mutta sitä varten oli tietenkin omat villapiponsa. Mutta kyllä aavikollakin on joskus kylmä!

Materiaali

Valmistettu hiukan paksummista materiaaleista kuin kevät/kesä/syksy versio. Valmistajan lapuissa lukee 55% polyesteriä ja 45% puuvillaa, joten lakki ei veny ja vanu käytössä. Oikein pestynä se pitää kutinsa ja kestää pitkään. Tätä mallia on muuten saatavilla muissakin väreissä, kuten musta ja sinä perusvihreänä. Vielä muistutuksena, että tässä on kyseessä myymämme huippusuositun US Kenttälakin talvimalli.

Koot:

Huomioi, että lakin rakenne on aavistuksen joustava!

S – 56
M – 57
L – 58-59
XL – 60-62

Katso tästä Ranger Housut Tricolor maastokuvioinnilla!

– Valmistaja Rothco, USA
– Perinteinen talvikenttälakkimalli
– Tricolor
– Polyesterpuuvillaa
– Lämpimät korvaläpät
– Suojaa silmiä auringolta ja korvia kylmältä!

Saatat myös pitää...