facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Hagor 500501 Laukku 100L Vihreä

129,00 

0 out of 5

Hagor 500501 Laukku 100L Vihreä, aito israelilainen armeijalaukku, kestävä, tilavuus 100 litraa, armeijanvihreä, valmistaja Hagor – Israel

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Tämä väri ja malli tilapäisesti loppu, lisää odotuslistalle!

Kuvaus

Hagor 500501 Laukku 100L Vihreä, aito israelilainen armeijalaukku, kestävä, tilavuus 100 litraa, armeijanvihreä, valmistaja Hagor – Israel

HHagor 500501 Laukku 100L Vihreä

Tätä klassista varustelaukkua saa jälleen ja näitä jäi odotuslistankin jälkeen vielä jokunen myyntiin! Hagorin laukut ovat pirun kestäviä, laadukkaita ja erittäin hyviä yleislaukkuja. Alunperin armeijakamojen roudaamiseen tarkoitettu 500501 on nykymaailmassa todella hyvä kantoväline, tarvitsit sitten matkalaukkua tai astetta jykevämpää salikassia. Jämäkät olkahihnat ja kantokahva varmistavat kunnon otteen tilanteessa kuin tilanteessa, eikä väkivahva tikkaus anna periksi kovassakaan käytössä. Hagor on hyvä, parempi, paras!

Mitat

Leveys 85 cm, korkeus 25 cm, syvyys 35 cm. Tilavuutta siis noin 100 litraa.

Muuta

Aito israelin armeijalle tehty malli. Vetoisuus 100L, valmistettu polyster 600/600D. Laukussa on yksi iso sisäosasto, kaksi alataskut, yksi isompi ylätasku ja kolme sivutaskua. Näin siis selässä pidettävänä. Lattialla pitoa antaa ja kestävyyden sekä vedenpidon takaa kumitettu pohjakangas. Laukun mukana tulee pieni munalukko, johon saat kaksi avainta mukaan. Laukussa on lisäksi kestävät mustat komposiittisoljet lisätaskujen tai esimerkiksi makuupussin kiinnittämistä varten. Saatavana myös mustana ja hiekan (coyote) värisenä.

– Valmistaja Hagor, Israel
Armeijastandarin varustelaukku
– Vihreä / armeijanvihreä
– 100 L
– Kestävä
– Laadukas
– Iso pääosasto
– Paljon pikkutaskuja
– Olkahihnat ja kantokahvat
– Kumitettu pohja

 

 

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä