• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljelläSuositeltu

Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert

Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert, kokonahkaiset ja vedenpitävät varsikengät, valmistaja Haix – Saksa

Klassiset aavikkomaiharit ovat edelleen rauhanturvaajienkin makuun!

198,00 € – 259,99 €

Tyhjennä valinta

Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert, kokonahkaiset ja vedenpitävät varsikengät, valmistaja Haix – Saksa

Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert,  Maihinnousukenkämalli

Airpower P9 on Haixin uusi malli, joka korvaa aikaisemmin myynnissä olleet Haixin Desert mallin. Kyseessä on siis erittäin  laadukas varsikenkämalli, joka on väriltään aavikkomallia. Tälle kengälle kuumat olot eivät ole ongelma, sillä ilma kiertää, hiki haihtuu ja jalat pysyvät kuosissa. Vesistötkään eivät ole ongelma, sillä kenkä on täysin vedenpitävä Goretex -kalvonsa ansiosta.

Materiaali

Tämä varsikenkämalli on kokonaan lämpöeristetty – pitää tehokkaasti kuuman ilman ulkona – ja siinä on pestävät pohjalliset sekä vahvoilla urituksilla varustettu, liukkaan pinnan/öljynkestävä ja katu- ja maastoprofiililla varustettu Haix MSL-pohja. Ulkopinta on laadukasta ja helppohoitoista materiaalia, joka ei kokonahkakengän tapaan “poimutu” käytössä, sillä suurin osa aiempien mallien nahkasta on korvattu hengittävällä erikoiskestävällä kankaalla, jossa on asianmukaiset pinnoitteet. Kenkien mukana toimitettavat pohjalliset voi pestä pesukoneessa, max 30 asteessa. Pohjallisten kuivaus sellaisenaan esimerkiksi pystyssä kengässä.

Muuta

Kengissä on erinomaiset nauhat, jotka eivät oikeaoppisesti kiristettyinä löysty, sisällä integroitu jalkaholvin tuki, AS-järjestelmä sekä Haix-ilmanvaihtojärjestelmä. Varrenkorkeus on 19,5cm. Lisävarusteen saatavana ylimääräisiä haix hiekanvärisiä kengännauhoja ja Hey hoitotuotteita joilla hoidat kenkää ja samalla pidennät käyttöikää. Tämä malli oli käytössä Suomalaisilla sotilailla Afganistanissa.

– Valmistaja Haix, Saksa
– Vedenpitävä (goretex kalvo)
– Pohja ei mustaa
– Korkeus 19,5 cm
– Pinta nahkaa/taktista kangasta
– Pitävät nauhat ja kiristyssysteemi

Saatat myös pitää...