• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
Varasto loppu

Haix Airpower X21 Turvakenkä Musta

Haix Airpower X21 Turvakenkä Musta, turvajalkineet, uusi, nahkaa, sunreflex-ominaisuus

255,00 €

Tyhjennä valinta

Haix Airpower X21 Turvakenkä Musta, uusi, nahkaa.

Haix Airpower X21 Turvakenkä Musta (turvajalkine)

Haix on valmistanut tämmöiset superhyvät turvajalkineet. Näillä kehtaa helposti tehdä duunia ja olla varma siitä, et ne varpaille tippuvat tiiliharkot ei murskaa varpaita tai naulat ei lävistä jalkoja. Haix Airpower X21 on puhdasverinen turvakenkä, joka on valmistettu nahasta ja siinä on hurjasti erilaisia ominaisuuksia.

Materiaali

Kengät ovat valmistettu 2-2.2mm nahasta. X21:ssä on Airpower X-pohja, joka on TPU/PU-pohja karkealla katu- ja maastoprofiililla. Kenkä on vuorattu gore-tex-materiaalilla, joten vesi ja tuuli eivät ole ongelmia. Lankkaa kengät ainoastaan Hey:n valmistamilla hoitoaineilla.

Ominaisuudet

Kengissä on kiinteät turvakärjet, jotka auttavat yllättävissä tilanteissa. Turvapohja suojaa terävien esineiden pistoilta. Kengässä on myös AS-järjestelmä, eli integroitu jalkaholvin tuki. Tämä on yksi todella tärkeä ominaisuus, sillä jos tiedät millaista on jalkaholvin tulehdus, niin näiden kanssa ei tule sitä ongelmaa. Jos et tiedä, niin suosittelen, että et koskaan edes tulekaan tietämään.

Varren yläosassa on Climate-system-nimikkeellä kulkeva ilmajärjestelmä. Jokasella askeleella se poistaa jalassa syntyvää kosteutta. Jos käytät ortopedisiä pohjallisia, niin se ei ole ongelma. Haix Airpower X21 Turvakenkä Musta on sertifioitu turvajalkine just niille pohjallisille.

Kaiken näiden lisäksi pinnassa on Sunreflex-ominaisuus, eli aurigon säteet heijastuvat pois nahasta pitäen nahan ja jalat viileämpinä.

Muuta

Valitse se koko, mitä muutenkin käytät. Saatavana myös isoja kokoja, katso koko alasvetovalikosta saatavuus.

Tilaa myös miellyttävät Helikon Urban Tactical Housut kevyellä puuvilla ripstop kankaalla tästä!

– Valmistaja Haix
– Väri musta
– CE EN ISO 20345:2004 S3 CI WR
– Nahkaa
– Paljon ominaisuuksia

Saatat myös pitää...