• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Haix Combat Boot High Liability Maihinnousukengät Desert

Haix Combat Boots High Liability Maihinnousukengät Desert, brittiarmeijan tämänhetkinen maihinnousukenkämalli, vaaleanruskea, erinomainen yleismaastojalkine, valmistaja Haix – Saksa

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavuus, NYT POISTOHINNALLA! Tätä maiharia ei saada enempää

298,00 € 199,00 €

Tyhjennä valinta

Haix Combat Boot High Liability Maihinnousukengät Desert, uusin brittiarmeijan taistelujalkine, vaaleanruskea, korkea kumitettu reuna, Goretex-kalvo, 8″ varsi, valmistaja Haix – Saksa

Haix Combat Boot High Liability Maihinnousukengät Desert

Saksalaisen Haixin insinöörit ovat tehneet sen verran messevää työtä maihinnousukenkiensä kanssa, että puolet Euroopan armeijoista tuntuu käyttävän heidän kenkiään taistelujalkineinaan. Ensin Saksa, Ranska ja nyt Iso-Britannia perässä, sillä esittelyssä olevat Combat High Liabilityt ovat brittien uusin armeijakenkämalli, joka on erityisesti suunniteltu kestämään karujen aavikkotyylisten sekä viidakkosekametsämaaston haasteet. Tyyliltään kenkä on Haixin aiempien Tibet, P9 ja Colorado -mallien tyylinen rakenteeltaan, eli aluksikin pääosin ruskeaa nupukkinahkaa pinnaltaan, korkeavartinen ja Goretex-kalvollinen. Kaikki modernit armeijat ovat siirtyneet ruskeisiin materiaaleihin kenkiensä kanssa, sillä väri tarjoaa parempaa maastoutumissuojaa ja nupukin matta pinta ei tietenkään kiillä, kuten paraatimonot auringossa. Saatavana myös tummanruskeana versiona.

Materiaali

Combat High Liabilityjen pintamateriaali on paikoin 100% paksua ja kestävää ruskeaa nupukkinahkaa sekä kestävää taktista tekstiiliä. Goretex-kalvo.

Muuta

8-tuumaisen vartensa ansiosta nämä kengät eivät eivät hörpi vettä tai kerää kiviä maastossa liikkuessasi. 43 koon kenkäparin yhteenlaskettu paino on noin 1,7 kiloa. Pohja onkin suojattu kaikenmaailman aineilta, eli on paitsi antistaattinen ja öljynpitävä, myös happoresistentti. Profiililtaan kengän pohjaa on muutettu agressiivisemmaksi P9-malliin verrattuna, joten pito on huomattavasti parempaa liukkailla pinnoilla ja talvella. Pohjan muoto on anatomisesti muotoiltu ja pohjallisen voi toki vaihtaa omanlaiseensa. Suosittelemme myös Haixin peruspohjallisten vaihtamista muutaman kuukauden välein, mikäli kengät ovat ahkerassa käytössä. Yksi kätevä tapa on ostaa heti alkuun toiset pohjalliset ja vaihdella niitä tasaisesti. Ne pääsevät kuivamaan kunnolla ja niiden käyttöikä paranee huomattavasti.

Kenkämallina – Combat High Liability

Ulkomuotonsa puolesta Haix Combat Boot High Liability Maihinnousukengät Desert kiinnittää huomiota reunojen korkeisiin kumituksiin, jotka pidnetävät kengän käyttöikää tuntuvasti. Koska suurin osa kengän isoista saumoista on piilossa, eivät nekään pääse kulumaan rikki ja ala vuotamaan kahlatessa ym. märissä hommissa. Nauhoitus hoituu helposti ja pitää lukittavien D-rinkuloiden avulla. Näin saat kengän alimman nauhoituksen kiristettyä kuntoon, jotta meno olisi mukavaa myös pitkillä marsseilla. Kaikenkaikkiaan Haixin brittiarmeijalle valmistama kenkämalli on todella pätevät yleiskäyttökenkä, jolla pärjäät ympäri vuoden.

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Joskus koot myydään loppuun, mutta se ei estä sinua saamasta kyseistä tuotetta. Jos haluamasi kengänkoko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi täydennyksen saapuessa varastoomme/myymäläämme. Kun teet tilauksen nopeasti viestin saatuasi, niin varmasti myös saat haluamasi kengät!

 

– Valmistaja Haix, Saksa
Moderni armeijakenkämalli
– Ruskea
– Korkea kumitus reunassa
– Nupukkinahkaa ja tekstiiliä
– Brittiarmeijan malli
– Erinomainen ympärivuotinen kenkä
– Pitävä pohja

Saatat myös pitää...