• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Varasto loppuSuositeltu

Haix Protector Forest Metsurin Työkengät

Haix Protector Forest Metsurin Työkengät, metsurien erikoistyökenkä Haixilta. Oranssilla suojavärillä, viiltosuojalla ja Goretex-kalvolla, valmistaja Haix – Saksa

Erikoismalli jota saatavana tilauksesta!

338,00 €

Tyhjennä valinta

Haix Protector Forest Metsurin Työkengät, rankkaan metsurikäyttöön, turvakenkä, todella tukeva ja erinomaisesti suojaava, kirkkaat oranssinväriset, valmistaja Haix – Saksa

Haix Protector Forest Metsurin Työkengät

Erikoiskenkämalleistaan tunnettu Haix lyö markkinoille tasaiseen tahtiin todella jämäköitä, haastaviin olosuhteisiin tarkoitettuja varusteita. Haix Protector Forestit ovat viimeisin päälle hiottu kokonaisuus metsurien kaipaamia ominaisuuksia ruuvattuna kiinni erinomaiseen tukevaan rakenteeseen, hieman Haixin Tapio ja KSK3000 -mallien ulkonäöllä. Kenkä on kevlarilla suojattu metsurien perusvaaroja, kuten teräviä oksia, viiltoja ja moottorisahan lipsahduksia vastaan. Malliltaan huipputukeva Protector Forest varmistaa samalla sen, että Goretex-kalvonsa ja loistavan pohjan jäykkyyden ansiosta kenkää on mukava käyttää sääolosuhteista ja työskentelyasennosta riippumatta. Puunrungosta liinoilla roikkuessa on myös tärkeää, ettei kenkä painu kasaan liinojen tai ketjujen puristuksessa, eikä tämä upea metsurikenkä petä silläkään saralla. Varren korkeus on täysmittainen 22 cm.

Materiaali

Vettäpitäväksi käsitelty nahkapinta ja Vibram-kumipohja. Goretex4-kerroslaminaattikalvo, joka varmistaa kengän hengittävyyden ja vedenpitävyyden ankarissa olosuhteissa.

Suojastandardit

Kenkä täyttää turvajalkinestandardit CE EN ISO 17249:2007 E HRO HI CI WR WRU FO ja viiltosuojan osalta EN ISO 17249:2007.

Muuta

Lisäominaisuuksina mainittakoon vielä kengän erinomainen pohjan kiertojäykkyys, joka antaa erinomaisen sivuttaistuen jalalle, kosteuttava siirtävä antibakteerisesti käsitely pohjallinen ja erityinen pehmustettu varvassuoja, joka on kaiken hyvän lisäksi vielä anatomisesti muotoiltu. Protector Forestissa on myös  2-vyöhykenauhoitus, joka mahdollistaa jalkineen kiristämisen päkiän ja nilkan alueilta erikseen. Tämä on totta kai loistava ominaisuus myös erilaisiin työolosuhteisiin valmistautuessa. Kantapäässä ja kengän etupuolella on vielä vahva kivisuojaus, joka pidentää jalkineen käyttöikää ja suojaa iskuilta sekä teräviltä puutikuilta.

Jos jokin koko on loppu voit tilata kätevästi kengät jälkitoimituksena. Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta, monesti saamme toimitettua myös nopeammin jotenka toimitusaika on suuntaa-antava. Löydät mallikappaleen kengästä myös myymälästämme. Suosittelemme aina tilaamaan tämän kengän kohdalla normaalisti käyttämäsi koko tai maksimissaan yksi koko isompi kuin normaalisti käyttäisit.

– Valmistaja Haix, Saksa
Metsurin erikoistyökengät
– Viiltosuojatut
– Oranssi huomioväri, koko ulkokuori kestävää nupukkinahkaa
– Erittäin jämäkät ja pitävät muotonsa ja ryhdikkyytensä pitkään….
– Goretex-kalvot
– Huippulaadukas erikoismalli

Saatat myös pitää...